Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: www.ziarulatak.ro Cum arata vila lui Gelu Oltean unde se drogau SMECHERII

Marian Vasile, 17 decembrie 2019, Ora 19:15

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47769-1.jpg BREAKING NEWS

 

Invitați plateau  între 550 și 1000 euro/ persoană. 

Petrecerile oferite de fostul șef al Direcției de Informații și Protecție Internă din cadrul MAI erau organizate împreună cu Vanessa Youness, iubita sa, și cu cetățeanul britanic Thomas Lishma

Au fost”  turnati”de clientii nemultumiti

“La data de 9 decembrie 2019 organele de urmărire penală s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că inculpatul T. I. M. L., cetăţean britanic, urmează să coordoneze în România, în perioada 13-15 decembrie 2019, împreună cu inculpata Y. A.-V., prin intermediul a două companii globale internaţionale, într-o locație ce urmează să fie comunicată ulterior participanților, o ceremonie spirituală cu un ritual specific medicinei amazoniene cu ayahuasca, băutură tradițională folosită de triburi amerindiene ce are ca bază DMT – dimethyltryptamine – drog halucinogen de mare risc din familia triptaminelor. Inculpatul își promova evenimentele de acest gen prin intermediul unui website, folosind ca acoperire o firmă de turism, înregistrată în paradisul fiscal Isle of Man, situată în Marea Irlandei.”, notează DIICOT Brașov, parchetul care s-a ocupat de instrumentarea dosarului.

 

“Pentru participarea la evenimentul din România, participanții trebuiau să achite suma de 550 de euro de persoană dacă aceptau să fie cazați în camere pentru două persoane sau 1.100 de euro de persoană dacă participantul dorea să fie cazat singur, iar sumele de bani trebuiau virate într-un cont indicat de către organizator. Înscrierea participanților se efectua prin completarea mai multor date personale pe respectivul website și ulterior prin condiţionarea participării de o recomandare transmisă prin email de un alt participant la un eveniment anterior.”, mai menționează DIICOT Brașov.

La data de 14.12.2019, a fost efectuată o percheziţie domiciliară pe raza localitatăţii Răcari, judeţul Dâmboviţa, iar cu ocazia pătrunderii în imobilul percheziţionat au fost identificate spaţii de cazare în clădirea principală a clinicii unde se afla un număr de 42 de persoane printre care şi inculpaţii care ulterior au fost reținuți și arestați preventiv.

 

În urma percheziţiei domiciliare au fost ridicate trei kilograme ayahuasca, ce are ca bază DMT – dimethyltryptamine – drog halucinogen de mare risc, precum şi două kilograme de fragmente vegetale ce conţin aceleaşi substanţe.

Gelu Marin Oltean a avut două mandate la şefia serviciului de informaţii. Primul a fost între 2007 şi 2009, iar cel de-al doilea între 2012 şi 2014, fiind înlăturat de premierul de la acea dată Victor Ponta.

În 2016, a fost cercetat penal, alături de alţi trei chestori de poliţie şi doi comisari şefi, pentru că luau bani din bugetul instituţiei.

 

În 2017, Gelu Oltean a fost implicat într-un alt scandal, după ce ziarul Naţional publică mai multe fotografii unde acesta, împreună cu chestorul Marcel Ardelean, director al Direcţiei de Supraveghere şi Controlul Trecerii Frontierei, şi chestorul general de Poliţie Ioan Buda, îl supun pe chestorul Aurelian Miu unui ritual ce ţine mai mult de „casa nostra”. Acesta din urmă stă în genunchi şi cu mîinile ca la rugăciune în faţa celor trei şefi.

În februarie 2017, presedintele Klaus Iohannis a semnat un decret privind încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului principal de politie Oltean Gelu-Marin cu Ministerul Afacerilor Interne.

Concubina sa, Vanessa Youness , a mai fost trimisă în judecată pentru trafic de influenţă, de către DNA, fiind acuzată, într-unul dintre dosarele Microsoft, că ar fi cerut şi primit mită un milion de euro de la oamenii de afaceri Claudiu Florică şi Dinu Pescariu, pentru atribuirea unui contract IT.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:58
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară