Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Goleac, lacheul lui Băluţă, dispus la orice compromis cu liberalii. Care este preţul să îşi ţină nevasta în funcţie

Gheorghe George, 30 noiembrie 2019, Ora 17:21

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47735-1.jpg BREAKING NEWS

Din intens mediatizata promisiune a Guvernului Orban, cum că în 48 de ore prefecții și subprefecții vor fi schimbați a rămas doar ecoul.

Mulţi dintre reprezentanții guvernului în teritoriu au intrat în medical, punând în pericol chiar și derularea turului II de scrutin la prezidențiale. Alții au demarat negocieri subterane, pentru a rămâne pe post.

La București, situația pare a fi mai simplă. Surse ATAK au declarat că înțelegrile subterane sunt în toi. Se aude că Marian Goleac, directorul - în realitate patronul ADPP sector 4 și „trezorierul” primarului Băluță, un intim al „Clanului Sportivilor”, a trecut la negocieri pe sub masă cu liberalii pentru ca soția sa, subprefectul Capitalei, Nicoleta Matilda Goleac, să rămână pe poziție.

PSD-istul Goleac a mai zgâriat pe la ușa liberalilor. Cu ceva timp în urmă, a încercat ca în perspectiva alegerilor locale din primăvară să vină cu propunerea ca actualul primar PSD de la 4, Daniel Băluță să candideze din partea PNL. Și nu va rămâne dator. Acum și un PSD-ist reciclat, până la urmă, poate deveni un liberal de nădejde...

Iată că din sforăitoarele declarații ale Guvernului Orban despre curățirea rapidă de „căpușe” a administrației centrale și locale nu rămâne decât un deziderat.

Câți urși trebuie să mai agonizeze pe carosabil (vezi cazul prefectului de Harghita) să vină curățenia mult promisă și pe la alte prefecturi? La București?

 

EDITORIAL

Am plâns de fericire când a murit Ceaușescu. Și nu regret nici o secundă asta  Alecu Racoviceanu

Am plâns de fericire când a murit Ceaușescu. Și nu regret nici o secundă asta Alecu Racoviceanu

Ca în fiecare an văd și acum deja tradiționalele văicăreli că ”a fost asasinat comandantul suprem”, amintirea păcatului ”crimei din ziua de Crăciun”, bocetele virtuale la pozele cu ”nea Nicu” și ”coana Leana” cu mutrele ciufulite de gloanțe. Mă înfioară acest lucru și poate că el ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

23:02