Stanga
Dreapta

Exclusiv: Necazurile se ţin lanţ de fostul PRIMAR al Piteștiului, Tudor PENDIUC. A provocat un accident şi a rămas fără permis

Marian Vasile, 30 noiembrie 2019, Ora 15:42

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47723-1.jpg Exclusiv

 

Fostul primar al municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, provocat un accident rutier pe DN 73, în localitatea argeşeană Mărăcineni.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a anunţat că un echipaj cu o autospecială de intervenţie şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă au intervenit la locul unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. Din primele informaţii, coliziunea s-a soldat cu o singură victimă, conştientă.

Ulterior, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş a informat că evenimentul rutier a fost înregistrat ca fiind fără victime.

"Un bărbat de 65 de ani din Piteşti, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Budeasa către Câmpulung, nu a respectat semnificaţia indicatorului cedează trecerea, a pătruns în intersecţie pe DN73 şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 36 de ani din Piteşti, care circula pe DN 73, din directia Câmpulung către Piteşti. În urma evenimentului nu au existat victime", precizează IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, şoferul de 65 de ani, adică fostul primar Tudor Pendiuc, a fost sancţionat contravenţional şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 60 de zile.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

17:19
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară