Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: www.ziarulatak.ro Primarul Timișoarei a INTERZIS manelele și grătarele în spațiul public

Marian Vasile, 28 noiembrie 2019, Ora 09:51

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47721-1.jpg BREAKING NEWS

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, lovește cu o nouă decizie cu cântec. În weekend, în cadrul unui eveniment organizat în Piața Traian din Timișoara pentru promovarea produselor locale, din boxe au răsunat manele și ....dedicații date live pentru primarul Timișoarei.

După ce o filmare cu acestea a ajuns virală și subiect de știri în presa locală, Robu a venit cu prima explicație: tiganii care locuiesc în zonă au fost antamați să păzească standurile cu produse, asta deși de pază ar fi trebuit să se ocupe poliția locală. Probabil bucuroși că au fost implicați în evenimentul primăriei, țiganii i-au făcut lui Robu dedicații.

Pentru ca astfel de situații să nu se mai întâmple, Robu a emis urgent o dispoziție surpriză: a interzis manelele pe domeniul public în cadrul evenimentelor organizate de companiile din subordinea primăriei, dar și folosirea grătarelor. Rămâne de văzut cum va fi privită decizia privind grătarele, în condițiile în care aceasta este neclară, fiind precizat că acestea sunt interzise doar dacă produc un fum vizibil de la distanță. Timișoara, la fel ca toate marile orașe ale țării, se pregătește de inaugurarea Târgului de Crăciun, în cadrul căruia grătarele de unde se serveau felurite bunătăți deveniseră tradiționale.

 

EDITORIAL

Se califică PSD pentru un 7-0?

Se califică PSD pentru un 7-0?

Este uluitor cum au căzut zarurile. Așa cum au căzut, PSD, cu toate frământările sale interne, are toate șansele să bată la scor în București. Este posibil să facă un 7-0. Cu alte cuvinte, să ia toate primăriile de sector și Primăria Generală a Capitalei. Pentru frontul anti-PSD, căruia niciodată nu am să-i spun Dreapta rom&ac ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

23:45
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă