Stanga
Dreapta

Exclusiv: www.ziarulatak.ro Codrin Ștefănescu, cauta o “gaura” sa ramana in PSD cu o functie

Marian Vasile, 28 noiembrie 2019, Ora 09:40

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47718-1.jpg Exclusiv

Iertați-ne, încă nu știm să ne asumăm o înfrângere, este mesajul pe care fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu îl publică miercuri pe Facebook după ședința tensionată de ieri de la PSD.

„Iertati-ne! Incā nu stim sā ne asumām o infrângere. Si in astfel de momente scoatem la ivealā, in public, tot ceea ce este de neacceptat la noi. Lipsa de camaraderie si colegialitate, trādarea, lipsa de scrupule. Si multe vorbe grele rostite la nervi ce nu se vor sterge niciodatā. Vā spun insā cā PSD nu este asa in ansamblul sāu. La baza partidului sunt oameni extraordinari si curajosi. Foarte multi! Care vor avea un cuvânt greu de spus in curând si de care eu voi tine cont intotdeauna”, scrie Codrin Ștefănescu.

Amintim că Ștefănescu a fost ieri scos din sală. Înainte de ședința CEx, Codrin Ștefănescu a anunțat că o susține pe Viorica Dăncilă, care „a muncit foarte mult” și a fost „foarte curajoasă și foarte hotărâtă”.

 

EDITORIAL

Se califică PSD pentru un 7-0?

Se califică PSD pentru un 7-0?

Este uluitor cum au căzut zarurile. Așa cum au căzut, PSD, cu toate frământările sale interne, are toate șansele să bată la scor în București. Este posibil să facă un 7-0. Cu alte cuvinte, să ia toate primăriile de sector și Primăria Generală a Capitalei. Pentru frontul anti-PSD, căruia niciodată nu am să-i spun Dreapta rom&ac ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

23:24
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă