Stanga
Dreapta

Exclusiv: www.ziarulatak.ro Codrin Ștefănescu, cauta o “gaura” sa ramana in PSD cu o functie

Marian Vasile, 28 noiembrie 2019, Ora 09:40

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47718-1.jpg Exclusiv

Iertați-ne, încă nu știm să ne asumăm o înfrângere, este mesajul pe care fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu îl publică miercuri pe Facebook după ședința tensionată de ieri de la PSD.

„Iertati-ne! Incā nu stim sā ne asumām o infrângere. Si in astfel de momente scoatem la ivealā, in public, tot ceea ce este de neacceptat la noi. Lipsa de camaraderie si colegialitate, trādarea, lipsa de scrupule. Si multe vorbe grele rostite la nervi ce nu se vor sterge niciodatā. Vā spun insā cā PSD nu este asa in ansamblul sāu. La baza partidului sunt oameni extraordinari si curajosi. Foarte multi! Care vor avea un cuvânt greu de spus in curând si de care eu voi tine cont intotdeauna”, scrie Codrin Ștefănescu.

Amintim că Ștefănescu a fost ieri scos din sală. Înainte de ședința CEx, Codrin Ștefănescu a anunțat că o susține pe Viorica Dăncilă, care „a muncit foarte mult” și a fost „foarte curajoasă și foarte hotărâtă”.

 

EDITORIAL

Am plâns de fericire când a murit Ceaușescu. Și nu regret nici o secundă asta  Alecu Racoviceanu

Am plâns de fericire când a murit Ceaușescu. Și nu regret nici o secundă asta Alecu Racoviceanu

Ca în fiecare an văd și acum deja tradiționalele văicăreli că ”a fost asasinat comandantul suprem”, amintirea păcatului ”crimei din ziua de Crăciun”, bocetele virtuale la pozele cu ”nea Nicu” și ”coana Leana” cu mutrele ciufulite de gloanțe. Mă înfioară acest lucru și poate că el ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

22:13