Stanga
Dreapta

Exclusiv: Daca PNL a ajuns la putere Fanica din Adunații Copăceni ”fura curent”

Marian Vasile, 16 noiembrie 2019, Ora 18:16

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47691-1.jpg Exclusiv

Gica Fănel, este un fost consilier local din partea PSD în Consiliul Local al comunei Adunații Copăceni.

Ales să facă parte din echipă de primarul Dan Rusu și girat de votul cetățenilor, omul a început să se creadă un fel de SUVERAN  prin comună și să considere că mandatul primit este un bun prilej de a obține diverse avantaje. Atitudinea lui nu a fost însă pe placul colegilor și nici a primarului, care l-au exclus din partid pe motive de comportament neloial față de cetățeni, șantaj și alte pretenții…neortodoxe.

Rămas fără susținere și navând oricum scrupule,  omul a virat repede cîrma și s-a agățat de PNL de unde a început să-și atace foștii colegi și mai abitir, pe primarul Rusu, cel căruia îi datora punerea pe lista de consilieri și fără de a cărui încredere ar fi rămas, probabil, un ”fănel” anonim toată viața lui.

Dar, ce să vezi, individul, în timp ce făcea pe justițiarul, a fost reclamat săteni că s-ar fi legat ilegal la rețeaua de curent electric, mai pe românește ciordeala de curent direct de la stâlp pentru a-și alimenta o construcție aflată pe proprietatea sa.

 

 

Păi, ce făcuși, măi, Fanica? Ce spun cetățenii onești care își plătesc facturile la zi ? Asta este Romanie normala?

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

20:08
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară