Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: În plin scandal în Pro România, Victor Ponta a plecat la golf cu “Turnatorul” Dinu Pescariu

Marian Vasile, 7 noiembrie 2019, Ora 20:02

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47678-1.jpg BREAKING NEWS

Victor Ponta, liderul Pro România, se află la un turneu de golf alături de controversatul Dinu Pescariu, în timp ce partidul său se află în plin scandal după ce mai mulţi parlamentari ai săi au votat Guvernul Orban în Parlament, încălcând ordinul de partid.

Dinu Pescariu a fost pus sub acuzare de DNA într-un dosar privind spălare de bani şi este denunţător în dosare legate de achiziţia de licenţe Microsoft de către statul român.

Pe pagina de Facebook a Turneului Montgomerie Maxx Royal se arată că echipa fostului prim-ministru, din care fac parte şi Dinu Pescariu şi Barbaros Oktem este una dintre cele câştigătoare. Loviturile lui Ponta au fost chiar premiate, acesta fiind unul dintre jucătorii performeri ai turneului.

Pro România a hotărât, marți, să îi sancționeze pe parlamentarii partidului care au votat pentru învestirea Guvernului Orban. Aceștia vor fi revocați din funcțiile de coordonatori județeni și li se va retrage sprijinul politic pentru toate funcțiile deținute în Legislativ.

Daniel Constantin a anunţat, marţi, că va demisiona din partid. În acelaşi timp, Ponta se află într-un conflict deschis cu fostul prim-ministru Mihai Tudose, cei doi cerându-şi demisia unul celuilalt şi acuzându-se reciproc de trădare.

Printre parlamentarii din Pro România care au votat pentru învestirea Guvernului Orban s-au numărat Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu, Mircea Banias, Georgian Pop, Emilia Meiroșu și Damian Florea.

Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu sunt prim-vicepreședinți ai Pro România, iar Emilia Meiroșu și Mircea Banias vicepreședinți.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

21:20
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară