Stanga
Dreapta

Exclusiv: www.ziarulatak.ro Traseistul Ștefănescu AMENINȚĂ trădătorii din PSD

Laurentiu Ion, 6 noiembrie 2019, Ora 09:04

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47668-1.png Exclusiv

Codrin Ștefănescu a declarat că cei care au trădat partidul, prin susținerea Guvernului Orban, vor regreta. Fostul secretar general al PSD a precizat că social-democrații vor regreta, la rândul lor, faptul că au permis prezența în formațiune a unor oameni „lipsiți de curaj și de caracter”.

„Vor regreta cei care au trădat. Vor regreta cei care i-au susținut. Vor regreta cei care au conspirat. Vor regreta cei care s-au lăsat ademeniți. Și cărora li s-a promis marea cu sarea. Pentru că tuturor li s-a promis câte ceva important! Vor regreta în final până și cei care i-au votat cândva. Cu toții!”, a scris Codrin Ștefănescu, luni seara, pe Facebook.

Social-democratul a adăugat că cei din PSD vor regreta faptul că au permis să existe în partid astfel de persoane lipsite de caracter.

„Iar noi, cei din PSD, vom regreta că am permis printre noi prezența unor oameni lipsiți de curaj și lipsiți de caracter”, a conchis Ștefănescu.

Președintele PSD Viorica Dăncilă a anunțat luni, după învestirea noului Guvern cu 240 de voturi „pentru”, inclusiv suportul unor parlamentari PSD, că cei care i-au arătat susținere lui Ludovic Orban vor fi excluși din partid.

Parlamentarii social-democrați care au fost prezenți și au votat în Parlament la învestirea Guvernului Orban sunt: senatorul de Dolj Eugen Gioancă, deputatul de Cluj Cristina Burciu și deputatul de Bacău Elena Hărătău.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

19:03
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară