Stanga
Dreapta

Exclusiv: www.ziarulatak.ro • Rădulescu: Au câștigat cu niște trădări din PSD

Gheorghe George, 4 noiembrie 2019, Ora 18:14

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47666-1.jpg Exclusiv

·         Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, imediat după votul de învestitură al Guvernului Ludovic Orban, că PNL a câștigat cu „niște trădări din PSD și marea trădare din Pro România”. Întrebat dacă parlamentarii PSD vor fi remunerați, în contextul în care au lipsit din plen, el a răspuns că „probabil că nu-și vor lua salariul”.

„Le dorim succes celor de la liberali, să îndeplinească tot ce și-au propus. Da, noi suntem mulțumiți de activitatea Guvernului Dăncilă și sper ca oamenii în viitor să-și dea seama, după ce vor vedeacu ce guvern vor avea de-a face, și să evalueze fiecare și în funcție de cum vor considera să voteze. Eu cred că foarte multă lume va vota Viorica Dăncilă. Azi au câștigat cu niște trădări din PSD și marea trădare din Pro România. Cred că fără voturile de la Pro România, că au fost opt, avea 232, deci n-aveau cum să câștige. Întrebați-l pe Victor Ponta dacă se așteptau opt de la dânsul să trădeze”, a spus Cătălin Rădulescu.

La precizarea reporterilor că au fost șase voturi de la Pro România, deputatul a răspuns că „au fost opt”.

„Eu sunt convins că românii își vor da seama că au făcut o greșeală atunci când au votat în 26 mai pe o chestiune de ură împotriva PSD și a lui Liviu Dragnea. Probabil că în lunile astea, cu tăieri, cu ceea ce nu vor da absolut nimic”, a mai spus deputatul PSD.

Întrebat dacă parlamentarii PSD își vor lua salariul pe ziua de astăzi, el a răspuns: „Poziția noastră a fost aceeași, știți foarte bine că de foarte multe ori liberalii au ieșit din sală. Noi astăzi nu puteam să votăm un guvern care nu era al nostru. Surpriza noastră mare a fost Victor Ponta.  Conform regulamentului, orice parlamentar poate sau nu să vină și probabil că ziua de astăzi nu vor lua salariul. Nu asta a fost problema, că vin să-și ia salariul sau nu. Problema a fost că PSD nu putea să participe la un vot al celorlalte partide din opoziție. E o cutumă democratică.”

În ceea ce privește parlamentarii de la PSD care au votat Guvernul Orban, Rădulescu a răspuns că „se consideră că sunt excluși din partid”. „Au fost două doamne, parcă”, a adăugat el.

„Nu-i vota nici dracu', ca să fie foarte clar. Să mă exprim și butaforic (sic!), și metaforic. Faptul că au fost votați pe listele PSD nu li se datorează lor, ci partidului. Faptul că au plecat la alte partide, asta-i viața”, a mai spus Rădulescu.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

04:39
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară