Stanga
Dreapta

Exclusiv: Cumpănașu, escroc pe toate fronturile. Nu are facultate, dar predă la universități de stat, e masterand și își face doctoratul!

ziarulatak.ro, 26 septembrie 2019, Ora 20:49

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47585-1.jpg Exclusiv

 

Se prezintă ca ziarist, diplomat, istoric, profesor, activist civic, candidat, dar nu e nimic din toate astea. Un singur cuvânt îl definește pe toate fronturile: IMPOSTOR. Acum iese la iveală și impostura sa universitară.

Alexandru Cumpănașu nu are școală, dar face eforturi să pară că are.

Și-a ascuns CV-ul cât a putut, până ce i-a fost descoperit de ziariștii de la Main News.

A anunțat recent că își face lucrarea de doctorat, deci va fi „doctor Cumpănașu”, deși e complet ilegal, pentru că individul nu a absolvit nicio facultate.

Ilegal este și faptul că de ani de zile predă cursuri la Colegiul MAI și la SNSPA, deci la instituții de învățământ de stat.

A treia ilegalitate e mai degrabă o impostură transfrontalieră: Cumpănașu s-a înscris la un master în Elveția, la o „fabrică de diplome” cu nume pompos: Academia Regală pentru Managementul Afacerilor. Iar „cursurile” nu le face în Elveția, ci online. Dă niște bani și ia o diplomă.

„Din punctul meu de vedere, da, am studii superioare” :)))

Prins cu escrocheria, Cumpănașu a reacționat agresiv, intervenind telefonic la Realitatea TV, cu un discurs halucinant. „Din punctul meu de vedere, da, am studii superioare, și cu mult superioare celor pe care unii dintre ei se laudă că le-au facut la Spiru Haret”, a răcnit „catindatul”.

Din CV-ul cvasi-secret reiese că, din noiembrie 2016, Cumpănașu este urmează un master în Elveția. Dar el nu a absolvit o facultate, deci nu se poate înscrie la master! Cel puțin, nu la o universitate respectabilă (nu e cazul SRL-ului înregistrat de niște șmecheri în Elveția).

„Nu este o diplomă de licență oarecare, pe care o fac toți proștii în România, la toate universitățile de doi lei. Foarte mulți dintre cei care au terminat la «Spiru Haret», în România, sunt niște proști cu diplomă. Avem atâția proști cu diplomă în administrația publică și în România… Eu cred că un om care își termină un executive master are o pregătire mai bună, în afară, decât unul care vine și spune «săru’ mâna» pe la decani și bagă șpagă la profesori. Eu i-am călcat în picioare pe toți cei care au terminat «Spiru Haret» și care nu mai știu să scrie în limba română și pe cei care în loc să își facă treaba acolo, la universități, termină pe bandă rulantă tot felul de universități de doi bani”, și-a umflat mușchii Cumpănașu.

Acesta a încercat să țină discuția departe de situația sa, care e un amestec de escrocherie și impostură. Dar Marinela Mititelu, moderatoarea discuției de la Realitatea TV, l-a adus „pe subiect”, obligându-l să-și developeze ticăloșia.

Dialogul Marinela Mititelu – Alexandru Cumpănașu

M. Mititelu: Aveți studii superioare?

Al. Cumpănașu: Da, da, am. M-am înscris la un master în Elveția.

M. Mititelu: Dar diplomă de licență aveți?

Al. Cumpănașu: Vreți să vă răspund la ce vreți dumneavoastră sau la ce vreau eu?

M. Mititelu: Aveți diplomă de licență? Ați absolvit o facultate?

Al. Cumpănașu: Să vă spun cum m-am înscris la facultate.

M. Mititelu: OK, v-ați înscris. Dar aveți diplomă de licență?

Al. Cumpănașu: Nu, doamnă, v-am explicat, m-am înscris la această Academie Regală din Elveția, la executiv master, și termin acum. Sunt masterand, da.

M. Mititelu: Deci nu ați absolvit studii superioare.

Al. Cumpănașu: … (S-a apucat să citească o scrisoare în engleză.)

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

17:21
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară