Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Cristinel Dancila ,sotul Vioricai Dancila bea cafeaua la servici, cu sotia lui Dan Barna

Marian Vasile, 26 septembrie 2019, Ora 20:44

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47584-1.jpg BREAKING NEWS

 

Dan Barna, candidatul USR PLUS la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie, a decis să facă public venitul soției sale, deși acesta nu figura în declarația de avere depusă la Biroul Electoral Central la înscrierea candidaturii.

„Am vorbit cu soția mea și am decis să facem publice veniturile ei din 2018. Sunt aceleași cu cele din 2017 și au fost de fiecare dată transmise autorităților în mod complet și la timp”, a scris Dan Barna pe Facebook.

El și-a actualizat declarația de avere depusă pe site-ul USR. Potrivit acesteia, soția sa, Olguța Dana Totolici, a câștigat anul trecut 354.082 lei.

Olguța Dana Totolici este Head of Reward&Respect Labour Litigation Department OMV Petrom.

Pentru declarația de avere inițială, președintele USR s-a folosit de o recomandare a Agenției Naționale de Integritate, care arată în ghidul completării declarațiilor că salariul soțului/soției pot fi anonimizate dacă există „clauze privind asigurarea confidenţialităţii veniturilor”, clauze care trebuie însă dovedite.

Pe de altă parte, Viorica Dăncilă a trecut în declarația de avere de candidat la prezidențiale venitul soțului său, și el angajat al OMV Petrom. Cristinel Dăncilă a încasat în 2018 suma de 325.949 lei, de la sucursala Pitești a OMV Petrom.

 

EDITORIAL

Naparcile DNA au iesit iar la paradeala

Naparcile DNA au iesit iar la paradeala

La ordinele cui mai lucreaza DNA? Cum isi permit aceste rebuturi profesionale, pe salarii nemeritate de 30.000 lei/luna, unii cu zeci de achitari la activ si pentru care niciunul nu a raspuns, sa continue vanarea elitelor Romaniei?    Cu acuzatii pentru care nu au nicio proba afara de denunturi mizerabile date dupa amar de ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

19:46