Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Viceprimarul capitalei Aurelian Bădulescu, nu vrea sa faca bataturi la cur

Marian Vasile, 26 septembrie 2019, Ora 20:37

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47583-1.jpg BREAKING NEWS

PNL București îi cere viceprimarului Aurelian Bădulescu să demisioneze, calificând drept ”grobian” limbajul acestuia față de bicicliști.

”Domnule, io vreau să vă întreb ceva, dacă ați lucra, să spunem, ați fi avocat, și vreți să mergeți cu bicicleta… Domn’le, dar nu puți când ajungi la tribunal, de la mersul pe bicicletă? Eu cred că puți. Eu nu vreau să am de-a face cu oameni care put!  Eu nu vreau sa merg cu bicicleta, că nu vreau să fac bătături la c…! N-am hemoroizi, că io-s din ăla de la țară și nu fac de astea, am mâncat sănătos. Nu vreau să fac bătături la cur și să put! Eu sunt curat, sunt crescut la țară”, a spus Bădulescu într-o emisiune la București FM.

PNL București califică ”inacceptabil” faptul că viceprimarul Capitalei face asemenea declarații în condițiile în care cel mai mare oraș al României are doar 10 km de piste de biciclete – cel mai mic număr comparat cu celelalte orașe europene(Strasbourg – 580 km, Antwerpen – 500 km, Paris – 370 km, Copenhaga – 350 km, Barcelona – 200 km, Ljubljana – 73 km). Bucureștiul este cea mai aglomerată Capitală din Europa, cu o medie de 9 zile pe an petrecute doar în trafic de către locuitori.

„În condițiile în care Bucureștiul este sufocat de trafic, fapt ce aduce grave consecințe pentru calitatea vieții noastre, Aurelian Bădulescu vine să ne arate cum tratează, în realitate, administrația PSD subiectul transportului alternativ. Degeaba dă PSD la București vouchere pentru biciclete, iată cât respect au pentru utilizatorii mijloacelor de transport alternativ. Pentru atitudinea incalificabilă, cer public demisia viceprimarului dar și un raport clar din partea Primăriei Municipiului București cu privire la situația celor 48 de km de pistă promiși”, a declarat Violeta Alexandru, președintele PNL București.

 

EDITORIAL

Naparcile DNA au iesit iar la paradeala

Naparcile DNA au iesit iar la paradeala

La ordinele cui mai lucreaza DNA? Cum isi permit aceste rebuturi profesionale, pe salarii nemeritate de 30.000 lei/luna, unii cu zeci de achitari la activ si pentru care niciunul nu a raspuns, sa continue vanarea elitelor Romaniei?    Cu acuzatii pentru care nu au nicio proba afara de denunturi mizerabile date dupa amar de ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

19:41