Stanga
Dreapta

Exclusiv: Progeniturilor de bani gata : De la bolizi,droguri și distracții de lux, la închisoare sau spital

Gheorghe George, 24 septembrie 2019, Ora 10:16

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47581-1.jpg Exclusiv

Nu puține sunt cazurile în care copiii de bani gata au avut probleme cu legea. Cel mai recent caz este cel al lui Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, care a fost implicat, duminică, într-un accident în urma căruia un bărbat de 24 de ani a decedat. Iorgulescu junior a pierdut controlul volanului bolidului de lux pe care îl conducea și a intrat pe contrasens, izbindu-se de un alt autovehicul.

Andrei Plăcintă, fiul fostei senatoare Sorina Plăcintă

Un alt caz răsunător este cel al lui Andrei Plăcintă, fiul fostei senatoare Sorina Plăcintă, care a fost condamnat în anul 2013 la patru ani și șase luni de închisoare cu executare pentru tentativa de omor și ultraj contra bunelor moravuri. Acesta a fost trimis în judecată în 2011, în urma unui incident petrecut pe 6 decembrie 2010.

Potrivit procurorilor, Andrei Plăcintă și-a lovit iubita în timp ce se certa cu aceasta, iar în momentul în care mai multe persoane au sărit în ajutorul fetei, bărbatul a încercat să intre în ele cu mașina, accidentând un bărbat.

„În seara 6 decembrie 2010, pe fondul unor neînţelegeri cu partea vătămată H.I.D. (Delia Iulia Harabulă, fosta iubită a lui Andrei Plăcintă, n.r.), inculpatul a lovit-o pe aceasta şi a deposedat-o de un telefon mobil, iar ulterior s-a urcat cu picioarele pe capota şi plafonul autoturismului părţii vătămate, pe care l-a deteriorat, în sensul că i-a îndoit capota şi i-a spart luneta.

 

În momentul în care, în apărarea părţii vătămate au intervenit mai multe persoane, Andrei Răzvan Plăcintă, aflându-se la volanul autoturismului marca Renault Laguna, a pătruns cu acesta pe trotuar cu intenţia vădită de a-i lovi. În aceste împrejurări, în timp ce S.N. (Nicolae Stan, n.r.) încerca să îl oprească, ţinându-se cu mâinile de capota autoturismului, a fost împins de autoturism, s-a dezechilibrat şi a căzut.

Acuzatul şi-a continuat deplasarea şi a surprins-o pe aceasta (partea vătămată Nicolae Stan n.r.) sub autoturism, după care, prin mai multe manevre succesive ale autoturismului în faţă şi în spate a trecut peste partea vătămată, provocându-i mai multe leziuni traumatice ce au determinat internarea la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi au necesitat pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale”, potrivit achetatorilor.

Andrei Andronie, fiu de bancher, a ucis doi oameni

Andrei Andronie, fiul bancherului Jean Andronie, a fost condamnat în urmă cu patru ani la o pedeapsă definitivă de șapte ani de închisoare. Acesta a produs un accident în anul 2011, pe Calea Floreasca, în urma căruia două persoane și-au pierdut viața, iar alte trei au fost rănite.

Andrei Andronie a produs un grav accident în dimineața zilei de 5 noiembrie 2011. În timp ce fugea de polițiștii care încercau să îl oprească în trafic deoarece conducea un autoturism BMW pe Calea Floreasca cu viteză foarte mare, tânărul a lovit un alt autoturism, care, în urma impactului, a fost proiectat într-un taxi oprit pe partea dreaptă a drumului, în care se pregătea să urce o fată de 22 de ani. Taximetristul și tânăra au murit pe loc, iar alte trei persoane au fost transportate la spital.

La data accidentului, bărbatul avea 20 de ani și studia la o universitate din străinătate. Venise în vacanță în București.

Iustin Covei, fiu de judecator

Iustin Covei, fiul judecătorului Marin Covei, a fost condamnat în anul 2015 la 6 ani de închisoare pentru infracțiuni informatice. Tânărul a solicitat instanței să fie eliberat condiționat, iar Judecătoria Craiova i-a admis cererea.

Covei a fost filmat în timp ce sustrăgea bani dintr-un bancomat aflat chiar lângă sediul poliției din București.

Fiul judecătorului Marin Covei a avut circa zece dosare penale și a devenit faimos pentru scandalurile în care a fost implicat. În 2003, pe când avea doar 16 ani, a fost prin conducând o mașină fără să dețină permis de conducere. În anul 2004, a luat cu asalt un bar din Craiova împreună cu gașca sa, înarmați cu bâte și cuțite. Tot în anul 2004 a fost reținut după ce a lovit un polițist în secția de Poliție, însă câteva luni mai târziu a scăpat fără pedeapsă.

În același an, Iustin Covei a urcat din nou la volanul unui autoturism, fără a deține permis de conducere și a intrat în plin în trei persoane, printre care și o femeie însărcinată. Tot în 2004, Covei a bătut un taximetrist, iar un an mai târziu a dezbrăcat un tânăr și l-a băgat într-o pubelă.

Andrei Lazăr, fiu de judecătoare

Andrei Lazăr este băiatul unei judecătoare din Craiova, Liliana Lazăr. El a fost condamnat în 2018 de Curtea de Apel Constanța la 2 ani și șase luni de închisoare pentru conducerea unei mașini fără a poseda permis de conducere, dar și pentru lovire și alte violențe.

Bărbatul a mai fost reținut în anul 2016 pentru că a înjunghiat un tânăr cu o baionetă. A fost reținut pentru 24 de ore, însă procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova l-au eliberat sub control judiciar pe motiv că nu reprezintă pericol social.

În anul 2017, acesta a fost arestat pentru trafic de droguri, însă trei luni mai târziu a fost plasat sub control judiciar. În același an, a fost implicat într-un nou scandal, fiind filmat în timp ce lovea cu o bâtă un alt autoturism în trafic.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:13
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară