Stanga
Dreapta

Exclusiv: Beizadeaua fostului procuror Noajă, un nou accident, fără permis

Laurentiu Ion, 24 septembrie 2019, Ora 09:31

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47577-1.jpg Exclusiv

 

Fiul fostului procuror Noajă și-a distrus mașina de 150.000 euro, dar și pe a altui tânăr, într-un nou accident. Bogdan Noajă nu avea permis și a fugit de la locul accidentului. Probabil că și de data aceasta era băut și drogat însă nu se va afla pentru că poliția nu s-a sinchisit să-i dea prea repede de urmă pentru a-i preleva probe.

 

O mașină parcată regulamentar în fața unei porți din satul Valea Merilor, Potcoava, a fost lovită aproape de miezul nopții de mașina condusă de Bogdan Noajă, fiul fostului procuror Ștefan Noajă de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. Beizadeaua nu și-a mai putut apoi controla bolidul de lux pe care-l conducea, deși avea permisul suspendat, răsturnându-se.

„În data de 13 septembrie 2019, ora 23:50, lucrătorii Poliției orașului Potcoava au fost sesizați telefonic de către un tânăr de 19 ani, din Potcoava, despre faptul că în timp ce avea autoturismul staționat regulamentar pe strada Principală din satul Valea Merilor, la un moment dat, a fost acroșat pe partea laterală stângă de un alt autoturism care și-a continuat drumul. La o distanță de aproximativ 400 de metri acesta a pierdut controlul direcției de mers, intrând în coliziune cu un cap de pod, după care s-a răsturnat. Din mașină a ieșit o persoana care a părăsit locul faptei. În urma investigațiilor și verificărilor efectuate de lucrătorii Poliției orașului Potcoava a rezultat faptul că conducătorul celui de-al doilea autoturism este un bărbat de 23 de ani, din municipiul Slatina, care în prezent are permisul de conducere reținut (suspendat). Au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul sâvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice cu permisul suspendat”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Tânărul Noajă nu se află la prima ispravă de acest gen. El a fost prins de mai multe ori drogat la volan și a provocat accidnete rutiere în Slatina, Potcoava și Scornicești.

 

EDITORIAL

Tăriceanu: Suntem pregătiţi, să susţinem un cabinet cu un program de guvernare cu accente liberale

Tăriceanu: Suntem pregătiţi, să susţinem un cabinet cu un program de guvernare cu accente liberale

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat că parlamentarii acestui partid vor susţine "un cabinet în slujba ţării", cu mai puţine ministere şi cu un program de guvernare "cu accente liberale". "Suntem pregătiţi, noi, cei din ALDE, să susţinem un cabinet cu adevărat în slujba ţării, un cabinet cu mai puţine ministe ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:58