Stanga
Dreapta

Exclusiv: Elevii din mai multe școli au primit cornuri mucegăite

Marian Vasile, 21 septembrie 2019, Ora 12:44

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47565-1.jpg Exclusiv

Părinţii unor elevi de la trei şcoli gimnaziale şi licee din Paşcani susţin că în şcoli s-au împărţit cornuri mucegăite şi mere crude. Consiliul Judeţean Iaşi anunţă, după semnalarea situaţiei, controale inopinate la şcoli.

Situaţia a fost semnalată pe Facebook de mai mulţi părinţi care au publicat fotografii cu cornurile mucegăite. Alimentele ar fi fost distribuite pe data de 17 septembrie şi aveau termen de valabilitate până pe 18 septembrie.

Cornurile stricate au ajuns la Şcoala gimnazială Iordache Cantacuzino, la Liceul Miron Costin şi la Liceul Nicolae Iorga din Paşcani.

Reprezentanţii Liceului „Nicolae Iorga” au declarat corespondentului  că alimentele stricate nu au ajuns şi la elevi: „Am văzut că nu sunt bune, am sunat la firmă şi le-am returnat, ne-au adus alte produse înapoi, nu le-am dat copiilor pe cele stricate".

Programul Cornul şi laptele se desfăşoară în judeţul Iaşi în baza unui contract semnat de Consiliul judeţean, care a făcut licitaţii pentru distribuirea în majoritatea unităţilor administrativ teritoriale din Iaşi.

„Noi ne-am autosesizat, s-a luat legătura cu şcolile şi de săptămâna viitoare se vor face controale inopinate la şcolile la care se livrează produse prin licitaţia făcută de Consiliul Judeţean", a declarat Eliza Chirica, purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean Iaşi.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

22:58
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară