Stanga
Dreapta

Exclusiv: Prietenul lui Ciolos, nu mai este consul general

Laurentiu Ion, 21 septembrie 2019, Ora 12:39

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47564-1.jpg Exclusiv

Victorie pentru Guvernul Viorica Dăncilă! Omul lui Dacian Cioloș a fost învins. Curtea de Apel București a luat decizia.

Adrian Georgescu, numit de Dacian Cioloș consul general al României la Milano, a dat Guvernului României în judecată, solicitând suspendarea executării actului administrativ prin care a fost eliberat din funcția de consul general.

Este vorba despre hotărârea de guvern parafată de premierul Dăncilă, prin care Georgescu este înlocuit.

Așa cum era de așteptat, judecătorii nu i-au permis consulului român la Milano, Adrian Georgescu, să facă și mai tare de râs diplomația românească. Curtea de Apel București a respins, ieri, ca neîntemeiată cererea fostului consul de suspendare a rechemării de la post.

Conform notei de fundamentare, schimbarea consulului general Adrian Georgescu cu Mugurel Tiberiu Dinu are următoarea justificare: „Pentru desfășurarea în condiții normale a activității Consulatului General al României la Milano, Republica Italiană precum și pentru reprezentarea corespunzătoare a intereselor românești în cadrul circumscripției consulare, Ministerul Afacerilor Externe propune: 1. Să se aprobe numirea domnului Tiberiu Mugurel Dinu în funcția de consul general, șef al Consulatului General al României la Milano, Republica Italiană. 2. Ministrul afacerilor externe să semneze patenta consulară prin care se notifică autorităților țării de reședință această numire”.

 

EDITORIAL

Se califică PSD pentru un 7-0?

Se califică PSD pentru un 7-0?

Este uluitor cum au căzut zarurile. Așa cum au căzut, PSD, cu toate frământările sale interne, are toate șansele să bată la scor în București. Este posibil să facă un 7-0. Cu alte cuvinte, să ia toate primăriile de sector și Primăria Generală a Capitalei. Pentru frontul anti-PSD, căruia niciodată nu am să-i spun Dreapta rom&ac ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:31
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă