Stanga
Dreapta

Exclusiv: Familia PSD-istului Șerban Nicolae, terorizată în vacanța luxoasa de pe Insula Paradisului din Bahamas

Gheorghe George, 12 august 2019, Ora 18:28

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47432-1.jpg Exclusiv

Dacă vă întrebați cumva ce mai face Șerban Nicolae – căzut pe fundul unui con de umbră după ce Viorica Dăncilă l-a debarcat din poziția de lider al senatorilor PSD –, aflați că o duce excepțional, așa cum doar foarte puțini votanți ai partidului celor trei trandafiri ar putea spera vreodată.

 Șerban Nicolae și-a petrecut  miezul verii în una dintre cele mai luxoase destinații de concediu ale planetei: Bahamas – mai exact, pe Insula Paradisului, unde s-a bălăcit în ape turcoaz, cândva frecventate de pirați, huzurind pe plaje cu nisipuri fine, alături de familie.

 

Potrivit agențiilor de specialitate, un bilet de avion spre acest paradis insular costă între 700 și 1300 de dolari. La acesta se adaugă piperatele costuri presupuse de cazare – pe booking.com, până și hotelurile de 3 stele ajung la 300 de dolari pe noapte, în condițiile în care cele mai multe hoteluri de 4 stele sar binișor de 300 dolari/noapte (350-450 dolari).

Cu toate acestea, vacanța familiei lui Șerban Nicolae n-a fost lipsită de unele inconveniente catalogate drept ”șocante”, inconveniente pe care noi românii le tragem din plin acasă, în Grădina Maicii Domnului. Mai precis, soția senatorului se văicărește, pe Facebook, că familia a fost terorizată de țânțari, muște și albine, aceste insecte având, se pare, și un ”program” în acest sens.

”Sunt șocată! :( Țânțarii, muștele și albinele din Paradise Island au program de somn între 06.00-23.00 :(”, s-a plâns soția lui Șerban Nicolae, pe Facebook.

 

EDITORIAL

  Ion Cristoiu,  în cazul Caracal: E o URIAȘĂ manipulare a opiniei publice

Ion Cristoiu, în cazul Caracal: E o URIAȘĂ manipulare a opiniei publice

  Jurnalistul Ion Cristoiu acuză că, în cazul Caracal, 'tot ceea ce se publică pe surse ține de o uriașă manipulare a opiniei publice, prin presa Serviciilor, dar și prin presa independentă, menită a scoate din discuție orice altă ipoteză decît cea a asasinului singuratic, făcut pe zi ce trece tot mai Monstru'. "Alexandru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:58