Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Tupeu de borfas. Mario Iorgulescu, își dorește ca viața să revină la normal

Claudiu Constantin, 1 noiembrie 2020, Ora 15:20

  • print
  • |
tupeu-de-borfas-mario-iorgulescu-i-i-dore-te-ca-viata-sa-revina-la-normal-48311-1.jpg BREAKING NEWS

Mario Iorgulescu, fiul și mai celebrului Gino Iorgulescu are o singură dorință: ca viața lui să revină la normal. Obișnuit să trăiască pe „roți mari”, cumpărate din banii lui „tăticu”, Mario Iorgulescu nu pare să arate nicio urmă de regret pentru faptul că a luat viața unui om, singura victimă în toată povestea asta considerându-se tot el, „prigonitul” .

Dosar pentru ucidere din culpă

 Mario Iorgulescu riscă pușcăria, dintr-un motiv foarte simplu: a omorât un om, în timp ce se afla la volanul bolidului său sub influența substanțelor interzise și a alcoolului.

Mario doarme prost si are cosmaruri

Întrebat, Mario Iorgulescu recunoaște că a băut „un pic”. „Voiam să merg la prietena mea care era la discotecă, băusem, dar nu foarte mult, la un prieten; apoi, în mașină, am văzut un fel de lumină, un flash și apoi nu-mi mai amintesc. Ai mei mi-au spus că se vorbește la televizor despre ce s-a întâmplat, că se vorbește rău despre mine, nu știu de ce. Acum dorm prost pentru că îmi revine în minte lumina și mă trezesc”, a declarat, la un moment dat, Mario Iorgulescu unei surse.

„M-am săturat să stau aici, mă simt bine și vreau să mă întorc să conduc mașina și să merg să dansez cu prietena mea”, ar fi spus Mario Iorgulescu medicului care îl trata.

E greu de spus dacă Mario Iorgulescu joacă un rol, încercând să mimeze nebunia, ori individul suferă de o patologie sociopată încă nediagnosticată. Chiar și-așa, în limbaj pur românesc, genului acesta de comportament i se zice, în termeni fini, alintătură, termenii abrupți fiind greu de reprodus, cu toate că sunt mult mai potriviți cazului de față.

„În data de 31.01.2020, în jurul orelor 14.30, la Comandamentul Poliției Locale s-a prezentat avocatul ColombettiStefano, care a ridicat actul judiciar și a prezentat o foaie de observații clinice semnată de Dr. Somajni Francesco indicând incapacitatea dlui. Iorgulescu de a primi actul în cauză, avocatul prezentând, de asemenea, și o procură/împuternicire avocațială cu privire la dreptul de a îl asista pe dl. Iorgulescu Gino Mario în orice proceduri penale și civile”, se arată în dosar.

De asemenea, autoritățile italiene l-au citat pe Mario Iorgulescu în data de 4.02.2020, pentru a i se începe ancheta la nivel european.

„La data de 03.02.2020, apărătorul ales al inculpatului, doamna avocat Lazar Mirella-Monica, a depus în fața autorităților italiene o cerere de amânare pe motive medicale, atașând și un certificat medical (ce va fi discutat mai jos), arătând că a fost depusă la Tribunalul din Varese și o cerere de numire a unui reprezentant legal pentru persoane cu probleme psihice (echivalentul curatorului s.n.).

În consecință, a arătat că inculpatul nu se poate prezenta în data de 4.02.2020, ora 10.00, conform invitației transmise, și a solicitat ca activitățile să fie amânate cel puțin 2 săptămâni, iar audierea să fie făcută la clinică.

Având în vedere opoziția inculpatului la contactul direct cu autoritățile italiene, Parchetul de pe lângă Tribunalul Milano a notificat la cabinetul doamnei avocat Lazar Mirella-Monica, prin e-mail (inculpatul având domiciliul procesual la cabinetul respectiv), ordonanța nr. …din 20.12.2019, prin care a fost pusă în mișcare acțiunea penală împotriva inculpatului, precum și ordonanța nr. ….din 23.01.2020, prin care a fost dispusă schimbarea încadrării juridice a faptelor reținute în sarcina inculpatului. O notificare similară fusese făcute și de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, care la data de 05.02.2020 a transmis doamnei avocat, prin e-mail, cele două ordonanțe”, se mai arată în dosar.

 

EDITORIAL

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mare blestem pe Capitala României! Și-l trage din istorie și de la toți nenorociții de care s-a lăsat încălecată. Să nu uităm că în vreme ce alte orașe înfloreau puteri, arte și civilizații, aici un vodă nebun se distra în sania trasă de reni, iar ceilalți se pregăteau să-i toarne și să-i decapiteze pe r ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:03
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă