Stanga
Dreapta

TROMPETA GĂURITĂ, Șoșoacă si dedicațiile debile pentru Iohannis și Arafat

Marian Vasile, 18 februarie 2021, Ora 17:23

  • print
  • |
trompeta-gaurita-o-oaca-si-dedicatiile-debile-pentru-iohannis-i-arafat-48457-1.jpg

Diana Iovanovici-Șoșoacă, senatoare AUR de Iași, a participat, la petrecerea aniversară organizată de ziua soțului ei, într-un local din Iași. Nu a fost respectată nicio regulă anti-pandemie: nici mască de protecție, nici distanțare socială, nimic. Invitații se țineau în brațe și cântau, în același timp, la un singur microfon.

Petrecerea a fost întreținută de instrumentiști care au acompaniat invitații, iar trompeta Sosoaca  le-a transmis urmăritorilor ei, într-un „live” pe Facebook: ”Distrați-vă, pentru că viața e făcută ca să fie trăită! La mulți ani tuturor! (…) La mulți ani, România! E cazul să vă treziți odată!”

Șoșoacă și ceilalți participanți la petrecere au făcut karaoke pe melodii patriotice cum ar fi ”Noi suntem români” sau ”Treceți batalioane române Carpații”.

La un moment dat, Șoșoacă a cerut o dedicație pentru Raed Arafat: ”Hai, bagă-i ceva de români! Bagă-i de români!”. Petrecăreții au început să cânte vitejește: ”Noi suntem români, noi suntem români, noi suntem aici, pe veci, stăpâni”.

Unul dintre participanții la petrecere a început să cânte ”versuri” incoerente, debile, unele de-a dreptul cretine, la adresa lui Raed Arafat, a președintelui Klaus Iohannis și a soției acestuia. Senatoarea Urlătoare participa la acel karaoke improvizat și transmitea live ”dedicațiile

 Behăiala Sosoaicei

“Arafate, Arafate,

Ai grijă de dragul frate.

Neamul românesc e forte,

Nu se sperie de probleme.

Arafate, Arafate,

Pleacă tu pe la spate,

Părăsește România

Că îți cade fudulia.

Arafate, Arafate (…)

România nu va piere!

Iohanne, Iohanne,

Ce mai faci tu, barosane,

Cu schiurile umbli, frate,

Carmen te caută-n spate.

Arafate, Arafate,

Grijă mare cu domnul frate,

Căci Moldova și Ardealul

Și Muntenia și Banatul,

Tot românul de la Nistru pân la Tisa

Te va face să faci uța-uța

Cu căruța pe la doamna Carmenuța”.

Asemenea versuri idioate au fost însoțite de corul de hăhăieli al petrecăreților, peste care se impuneau, gutural, răgetele senatoarei urlătoare.

 

EDITORIAL

 „Cu măştile pe faţă şi capu-n telefon”

„Cu măştile pe faţă şi capu-n telefon”

  „Cu măştile pe faţă şi capu-n telefon”,  ne deplasăm zilnic între casă şi serviciu, muncim de cele mai multe ori fără nicio tragere de inimă, îngropându-ne pasiunile sau adevăratele talente, în spatele unor joburi anoste, de la care nu aşteptăm nimic decât salariul modic dar sigur, pe ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:05
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă