Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: „Trompeta” din Bragadiru, Teodora Desagă se şi vede primăriţă

ziarulatak.ro, 21 august 2020, Ora 20:29

  • print
  • |
trompeta-din-bragadiru-teodora-desaga-se-si-vede-primarita-48202-1.jpg BREAKING NEWS

Cea căreia îi pute tot în Bragadiru, deși nu locuiește aici de prea mult timp și nu a obligat-o nimeni să vină aici decât, poate, prețul bun dat pe locuință raportat la marele oraș de alături, teleormăneancă de sorginte, vrea să fie primăriță. De Teodora Alexandra Desagă, fostă Brabete, e vorba, o tânără care stă în orașul nostru din 2015, consilier local de aproape trei ani din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP), Mișcarea aia care nu-i mai place lui Băsescu acum, cotată cu 3 la sută în toate sondajele de opinie din ultimele luni, adică în marja de eroare.    

Consilier parlamentar din 2013, adică de pe la douăzeci și ceva de ani, probabil recomandată de munca și talentul ei de la partid, tânăra Dăsagă, iute la mânie, așa cum îi stă bine unui om cu studii făcute la SNSPA (fosta Ștefan Gheorghiu parcă) care nu suportă criticile în general, fie ele și constructive, se urcă pe emoția oamenilor de rând și promite orice îi place alegătorului să asculte.

Se onduiește perfect pe ceea ce vrea omul să asculte, mai ales că știe foarte bine ”necesarul” din cartierele nou construite din Bragadiru. Că doar aici stă împreună cu soțul, agent la Penitenciarul Rahova.    

Când e vorba de critici la adresa administrației, nimeni nu o întrece, când e vorba de laude se schimbă treaba. Spune în stânga și în dreapta că, în opoziție fiind, a reușit să obțină ”realizarea unor proiecte dorite de comunitate”. Trebuie să precizăm faptul că, în Ilfov, PMP face echipă bună la putere cu PNL! Deci, nu a reușit din opoziție, ci de la putere.

Zice că a devenit ”vocea vecinilor mei în Consiliul Local Bragadiru”. Așa o fi, numai că vocea aia pare a fi mai mult a șefului ei de partid, Rizia Tudorache, cel care se laudă că știe Bragadiru din casă în casă, dar care nu a mai călcat pe aici, deși e vice la Județ, de nici el nu mai știe când.   

Bun, mai departe...

Doamna cu pricina, care se laudă că are șanse mari să îi ia locul actualului primar, Vasile cel bine înfipt încă în sondaje, s-a chinuit destul de mult, până în ultima zi, să strângă semnăturile necesare pentru candidatură. Ce arată asta? Că lumea aia despre care zice ea că o iubește mult nu prea există. Sau există, dar nu știm noi!

Doamna a reușit, după modelul Tudorache, să rupă relațiile civilizate inclusiv cu USR, partid care nu e tocmai de neglijat mai ales când tu ai 3 la sută în ochii alegătorilor și trăiești doar din nostalgia lui Băsescu.  

Unde sunt, stimată doamnă, ”oamenii de calitate, cu pregătire profesională diversă, care locuiesc în toate zonele orașului și care sunt determinați să își asume funcția de consilier local în slujba vecinilor lor” cu care vă lăudați pe rețelele de socializare? La partid nu îi vedem, pentru că PMP Bragadiru există, dar lipsește cu desăvârșire!

Unde sunt proiectele despre care ziceți că le aveți din 2015 despre urbanism, utilități publice, infrastructură rutieră, învățământ, mediu, siguranță, curățenie? De ce nu le-ați propus în ședințele consiliului local? Chiar dacă vi le ”fura” cineva, cum vă place să vă lamentați, picau bine pentru bragadireni. Dacă erau bune, ne bucuram cu toții dacă erau implementate, nu? 

Doamna Dăsagă, științele politice pe care le-ați absolvit nu înseamnă doar laude fără noimă.

Chiar ați interacționat cu ”peste 1.500 de cetățeni”?

De la Dăsagă citire: ”Le mulțumim tuturor celor care ne-au promis că își vor schimba domiciliul sau stabili reședința în orașul în care locuiesc, tocmai pentru că își doresc să pună ștampila pe numele meu și echipa PMP, pentru a contribui la realizarea schimbării administrației publice locale. Din păcate, după cum bine știm, doar 1 din 3 locuitori ai orașului are și domiciliul aici”. Pe bune? Își schimbă cineva buletinul doar ca să vă voteze?

Își pune vreun candidat speranța că teleormănenii, giurgiuvenii, doljenii, gorjenii sau oltenii care s-au mutat în Bragadiru își fac buletin de Bragadiru? Toți, inclusiv doamna Desagă, se dau că sunt bucureșteni!    

Doamna Dăsagă, în încheiere, sincer, de ce a început să vă pese de calitatea apei, presiunea ei, canalizarea pluviala din Independenței, extinderea rețelei de apă și canalizare sau de situația drumurilor private doar acum? Până acum ați fost bucureșteancă?

 

R.Tudorache

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:47
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară