Stanga
Dreapta

Show și circ la Palatul Victoria!

Gabriela M Bogdan, 18 mai 2023, Ora 11:38

  • print
  • |
show-i-circ-la-palatul-victoria-51690-1.jpg

Rocada de la guvernare încheie o filă din mandatul președintelui Iohannis cu PSD în tot și în toate, declară la RFI eurodeputatul Eugen Tomac, președinte PMP. El afirmă că PNL, PSD și UDMR ”mimează democrația internă”.

„Intrăm pe ultima filă din mandatul domnului președinte Iohannis, care se scrie în același registru pe care l-am văzut până acum. Nimic nou și fără prea multă bătaie de cap se va produce și această rotativă. Sentimentul meu este că domnul Ciucă, cu domnul Ciolacu și cu președintele Iohannis s-au înțeles foarte bine pe ce au de făcut, doar că urmează să pună în operă această rocadă, încercând să mimeze dezbaterea democratică din partidele pe care le reprezintă”, spune Eugen Tomac despre rocada de la guvernare.

În opinia liderului PMP, „singurul lucru care pare din ce în ce mai cert și mai clar, rămâne de văzut dacă se va confirma, este că acest Guvern va avea patru premieri”.

„Este tot mai limpede că lipsa dezbaterii din interiorul PNL îi pune în situația de a accepta o poziție destul de umilitoare de a fi liderul PNL în Guvernul condus de președintele PSD (...). Încheiem o filă din mandatul președintelui Iohannis cu PSD în tot și în toate (...). Eu cred că în viitorul Guvern condus de domnul Ciolacu va fi vicepremier și domnul Ciucă, va fi ministru al Transporturilor în continuare domnul Grindeanu și probabil va veni în echipa guvernamentală și fostul premier Tudose. Aceste partide mimează democrația internă, nu există dezbateri, nu există puncte de vedere, există doar o linie impusă, ceea ce este foarte grav pentru viața politică românească”, încheie Tomac.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

10:56
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară