Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Senatorul USR care i-a spart capul unui inspector bancar. Plângerea a ajuns la Parchetul General

Gabriela M Bogdan, 12 octombrie 2022, Ora 11:45

  • print
  • |
senatorul-usr-care-i-a-spart-capul-unui-inspector-bancar-plangerea-a-ajuns-la-parchetul-general-1.jpg BREAKING NEWS

Senatorul USR de Sălaj, Virgil Marius Bob, i-a spart capul unui inspector bancar la o masă. În urma unei discuții mai aprinse la un eveniment, senatorul Virgil Bob a agresat o altă persoană, lovindu-l în cap cu un obiect contondent, cel mai probabil cu telefonul mobil, ne-au precizat surse judiciare.

În urma acestui incident, persoana vătămată a depus plângere penală la Parchetul Șimleu, care însă și-a declinat competența către Parchetul General, asta pentru că vorbim despre un senator.

Virgil Bob este senator din acest an și este cunoscut în spațiul public pentru participarea la concursul de muzică X-Factor, unde demnitarul cântă versuri precum "Nu mai beau, nu mai duc pahar la gură/ Am capul mare și cred că e si cam prost, e plin de bere si rachiu".

Filmarea vine la scurt timp după ce USR se laudă cu un succes al campaniei ”Fără penali în funcții publice”. a apărut în spațiul public, fix la o zi după ce USR se lăuda cu un succes din campania fără penali în spațiul public.

 

 

EDITORIAL

Groapa de gunoi numită Facebook

Groapa de gunoi numită Facebook

Dacă într-un trecut, nu foarte îndepărtat, pe Facebook puteai citi informații utile, postări inspirate și argumentate, în ultimul timp pe pagină îți apar doar știri despre accidente tragice, înmormântări și îndemnuri de a dona pentru tot felul de tâmpenii. Unii ar putea zice că foarte mult c ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:40
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară