Stanga
Dreapta

Se activează demisia lui Nicușor Dan?

Gabriela M Bogdan, 25 ianuarie 2023, Ora 11:04

  • print
  • |
se-activeaza-demisia-lui-nicu-or-dan-51402-1.jpg

Problema câinilor fără stăpân este una veche în Capitală, iar în campania electorală Nicușor Dan promitea că o va rezolva în primele 6 luni de mandat, ca primar general. Nu doar că problema nu a fost rezolvată, dar o femeie a murit sfâșiată de câini în timp ce alerga pe Lacul Morii.

În prima sa campanie electorală, în 2012, Nicușor Dan a promis că va rezolva această problemă a câinilor fără stăpân. Ba mai mult, Nicușor Dan a promis că va demisiona din funcție, dacă nu rezolvă problema în 6 luni.

Prezent într-o dezbatere electorală, cu Silviu Prigoană, Nicușor Dan a semnat demisia în alb.

Mai mult, Nicușor Dan avansa soluții, dar niciuna dintre acestea nu au fost puse în practică.

„Trebuie create adăposturi ale municipalității. Dacă sunt asociații de proprietari care îi revendică pe câinii care stau în apropierea blocurilor, municipalitatea le dă șarcurile ca să-i țină acolo. De asemenea, trebuie încurajată adopția pentru că niciodată nu s-a făcut publicitate pe adopția de câini. Trebuie controlata și apariția de noi câini și asta se face printr-un registru al câinilor din București, cu sau fără stăpân, prin sterilizarea celor fără stăpân și încurajarea celor cu stăpân”, a spus Nicușor Dan.

 

EDITORIAL

Groapa de gunoi numită Facebook

Groapa de gunoi numită Facebook

Dacă într-un trecut, nu foarte îndepărtat, pe Facebook puteai citi informații utile, postări inspirate și argumentate, în ultimul timp pe pagină îți apar doar știri despre accidente tragice, înmormântări și îndemnuri de a dona pentru tot felul de tâmpenii. Unii ar putea zice că foarte mult c ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:22
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară