Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: “Scăpat cu viată din avort “ Bulai (USR), il atacă pe Patriarh, că nu susține educația sexuală

Claudia Ioana, 26 iulie 2021, Ora 19:01

  • print
  • |
scapat-cu-viata-din-avort-bulai-usr-il-ataca-pe-patriarh-ca-nu-sustine-educatia-sexuala-48865-1.jpeg BREAKING NEWS

 

 

După ce a numit-o „mamă surogat” pe Fecioara Maria și s-a tras de șireturi cu Eminescu, deputatul USR Iulian Bulai are din nou o ieșire în „decor”, atacându-l pe Patriarhul Daniel, în ziua în care acesta împlinește 70 de ani, pentru că nu susține educația sexuală. Bulai îl atacă și pe Klaus Iohannis pentru că l-a decorat pe Patriarh. Culmea, deși mulți dintre cei care susțin educația sexuală nu au copii, Bulai atacă pe Patriarh folosind acest argument.

„Un grup de bărbați în vârstă, celibatari, fără copii, fără să fie parte a unei familii, susțin că educația sexuală nu trebuie să ajungă la toți copiii care au nevoie de ea. Adică acele mame sub 15 ani care copii fiind, nasc la rândul lor copii. Sau la acei băieți care devin tați la 16-17 ani.

România este țara cu cele mai multe minore care devin mame. Ceva este greșit și trebuie schimbat.

Acești bărbați în vârstă, celibatari, fără copii, fără familie, se opun unei schimbări pentru binele a zeci de mii de copii. A căror copilărie este furată din cauza lipsei de educație.

Astăzi, unul dintre acești bărbați a fost decorat cu cea mai înaltă decorație a statului român.

România educată? Ceva este greșit în șirul acestor acțiuni inconsecvente”, scrie deputatul USR Iulian Bulai pe Facebook.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

03:42
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară