Stanga
Dreapta

România, vaca de muls a străinilor Doarme pe saci de bani! Averea uriașă frantuzoaicei Clotildei Armand!

Gheorghe George, 14 septembrie 2020, Ora 11:35

  • print
  • |
romania-vaca-de-muls-a-strainilor-doarme-pe-saci-de-bani-averea-uria-a-frantuzoaicei-clotildei-armand-48232-1.jpg

Candidatul USR-PLUS-PNL la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, are o avere fabuloasă.

Este, fără doar și poate, unul dintre cei mai bogați candidați la alegerile locale din 27 septembrie.

Împreună cu soțul său, Sergiu Moroianu, Armand deține 12 terenuri (3 în București, 7 în Dolj, unul în Argeș, unul în Republica Moldova), două case și două apartamente în București, conform declației de avere .

De asemenea, are o colecţie de bijuterii şi tablouri în valoare de 18.000 de euro, precum și două mașini.

În bănci, Armand are peste 300.000 de euro de euro. Totodată, ea a plasat peste 100.000 de euro în fonduri de investiții, inclusiv pensii private.

Clotilde Armand are acţiuni în mai multe companii în valoare de peste 90.000 de lei. Ea mai deţine titluri de stat în valoare de 75.000 de euro.

În 2019, a avut venituri de 6.205 lei din funcţia de consilier local, 68.428 de euro, ca europarlamentar, și 429.000 de lei din activităţi de management.

Soţul său a avut venituri totale de peste 55.000 de euro din afaceri și de peste 115.000 de lei din activitățile ca profesor și cercetător științific.

 

EDITORIAL

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mare blestem pe Capitala României! Și-l trage din istorie și de la toți nenorociții de care s-a lăsat încălecată. Să nu uităm că în vreme ce alte orașe înfloreau puteri, arte și civilizații, aici un vodă nebun se distra în sania trasă de reni, iar ceilalți se pregăteau să-i toarne și să-i decapiteze pe r ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:15
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă