Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: România ar putea rămâne fără fondurile de la UE şi tot din cauza Pe Se De ne zice Câţu

Claudia Ioana, 18 octombrie 2020, Ora 16:47

  • print
  • |
romania-ar-putea-ramane-fara-fondurile-de-la-ue-si-tot-din-cauza-pe-se-de-ne-zice-catu-48294-1.jpg BREAKING NEWS

 

 

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a postat duminică, pe pagina sa de Facebook, un mesaj către lideru social-democraților, Marcel Ciolacu. Șeful de la Finanțe este de părere că derapajele PSD pot duce la reducerea fondurilor Uniunii Europene pentru România.

Duminică, Florin Cîțu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru Marcel Ciolacu prin care somează partidul să oprească terorismul economic.

Șeful de la Finanțe este de părere că PSD aruncă România în aer pentru a câștiga câteva voturi.

”Domnule Ciolacu, ajunge! Somez PSD să oprească terorismul economic. Toate partidele care în acest moment dificil pentru economia globală forţează creşterea deficitului bugetar prin legi care cresc cheltuielile bugetare sau reduc veniturile la buget sunt vinovate de terorism economic împotriva României.

Comisia Europeană, agenţiile de rating, investitorii se uită cu mare atenţie la România în acest moment. Derapajele PSD pot duce la reducerea cu cel puţin 13 miliarde euro a fondurilor UE pentru România şi la scăderea ratingului de ţară, ceea ce ar însemna colaps economic. Domnule Ciolacu, vă cer public să opriţi acest terorism economic!”, a scris Cîţu duminică pe Facebook.

Româniafără  bani de al UE

Ministrul Finanțelor Publice a mai precizat că până la alegerile parlamentare din 6 decembrie, mai sunt două ședințe ECOFIN, ședințe în care țara noastră riscă să piardă fonduri UE.

”În acelaşi timp, foarte important – până la alegerile din 6 decembrie toate cele 3 agenţii de rating publică evaluări ale ratingului de ţară pentru România.

Am reuşit prin transparenţă şi discuţii lunare să arătăm agenţiilor de rating că suntem un guvern responsabil cu finanţele României. Dar, şi aici agenţiile au dreptate, cât mai putem rezista atacurilor teroriste venite din Parlamentul României dominat de populişti iresponsabili?

Este important să ştie toţi românii că PSD aruncă România în haos economic pentru a mai câştiga câteva voturi. Niciun om politic nu are dreptul să condamne România la sărăcie, hiper-inflaţie şi dobânzi astronomice doar pentru a mai câştiga câteva voturi”, a mai spus Florin Cîţu.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:39
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară