Stanga
Dreapta

Război între Nicolae Ciucă și partidul AUR pentru alegerile următoare

Gabriela M Bogdan, 6 aprilie 2023, Ora 12:23

  • print
  • |
razboi-intre-nicolae-ciuca-i-partidul-aur-pentru-alegerile-urmatoare-51605-1.jpg

Premierul și liderul PNL, Nicolae Ciucă, le-a transmis liberalilor că urmează un an electoral extrem de complicat, iar pericolul cel mare este reprezentat de ”extremism”.

Conform surselor politice, Ciucă le-a cerut liberalilor să trateze cât se poate de serios partidele AUR și SOS (partidul Dianei Șoșoacă), pentru că reprezintă un pericol real.

”Trebuie să înțelegem că bătălia cu toate curentele extremiste, de dreapta sau de stanga nu mai este una de conjunctură, ci o luptă la nivel european împotriva extremismului și pentru menținerea stabilității în țară. Și nu trebuie să ne temem să ducem această lupta.”, ar fi spus Nicolae Ciucă.

 

EDITORIAL

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Reprezentanții Asociației Partida Romilor Pro-Europa (APRPE) s-au deplasat în comuna Ciorăști, județul Vrancea, pentru a veni în ajutorul familiei Mocanu, ai cărei copii au fost luați în plasament de către autorități. Prim-vicepreședintele APRPE, Daniel Vasile, a preluat personal acest caz. “Este important să abord ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:04
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară