Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Protest: „Clotilde, vrem să ducem gunoiul, te lăsăm undeva?”

agentiamedia.ro agentiamedia.ro, 22 decembrie 2020, Ora 17:11

  • print
  • |
protest-clotilde-vrem-sa-ducem-gunoiul-te-lasam-undeva-48376-1.jpg BREAKING NEWS

 

 

Luni dimineață în faţa Primăriei Sectorului 1 a avut loc un nou protest al cetățenilor exasperați de faptul că această zonă administrativă a ajuns o adevărată groapă de gunoi.

Acolo este un adevărat focar de infecție, sobolanii fac legea pe străzi iar mirosul pestilențial a devenit o marcă înregistrată.

Astfel, mai mulţi bucureşteni au mers în fața primăriei conduse „înțelept” de Clotilde Armand, pentru a protesta faţă de criza gunoaielor.

Protestatarii i-au cerut primarului Clotilde Armand să-și asume criza gunoaielor din Sectorul 1 și să achite din propriul salariu amenda de la Garda de Mediu.

Mai mult, protestatarii au venit şi cu mai multe pancarte pe care se putea citi: „Deschide uşa, creştine, să las gunoiul la tine” ori „Clotilde, vrem să ducem gunoiul, te lăsăm undeva?”, sau, „Clotilde Armand primarul gunoaielor” sunt doar câteva dintre ele.

În prezent se strâng semnături pentru demiterea primarului sectorului 1, Clotilde Armand.  În acest sens a fost inițiată o petiție semnată pînă acum de aproape 5.000 de persoane nemulțumite de circul de prost gust la care sunt supuși de edilul care s-a ocupat doar de ridicarea sacilor de voturi.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:20
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară