Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Protest: „Clotilde, vrem să ducem gunoiul, te lăsăm undeva?”

agentiamedia.ro agentiamedia.ro, 22 decembrie 2020, Ora 17:11

  • print
  • |
protest-clotilde-vrem-sa-ducem-gunoiul-te-lasam-undeva-48376-1.jpg BREAKING NEWS

 

 

Luni dimineață în faţa Primăriei Sectorului 1 a avut loc un nou protest al cetățenilor exasperați de faptul că această zonă administrativă a ajuns o adevărată groapă de gunoi.

Acolo este un adevărat focar de infecție, sobolanii fac legea pe străzi iar mirosul pestilențial a devenit o marcă înregistrată.

Astfel, mai mulţi bucureşteni au mers în fața primăriei conduse „înțelept” de Clotilde Armand, pentru a protesta faţă de criza gunoaielor.

Protestatarii i-au cerut primarului Clotilde Armand să-și asume criza gunoaielor din Sectorul 1 și să achite din propriul salariu amenda de la Garda de Mediu.

Mai mult, protestatarii au venit şi cu mai multe pancarte pe care se putea citi: „Deschide uşa, creştine, să las gunoiul la tine” ori „Clotilde, vrem să ducem gunoiul, te lăsăm undeva?”, sau, „Clotilde Armand primarul gunoaielor” sunt doar câteva dintre ele.

În prezent se strâng semnături pentru demiterea primarului sectorului 1, Clotilde Armand.  În acest sens a fost inițiată o petiție semnată pînă acum de aproape 5.000 de persoane nemulțumite de circul de prost gust la care sunt supuși de edilul care s-a ocupat doar de ridicarea sacilor de voturi.

 

EDITORIAL

Dinspre TVR vine miros de friptură. Nările pițifelnicilor freamătă deja!

Dinspre TVR vine miros de friptură. Nările pițifelnicilor freamătă deja!

Programul de Revelion al TVR a stîrnit mare zarvă într-o anume parte a presei și a politicii. Deputatul Iulian Bulai, din al cărui CV am înțeles că și-a petrecut viața trecînd dintr-o țară între-alta, în funcție de misiuni, a cerut plecarea Doinei Gradea, pe motiv că scheciurile lui Mugur Mihă ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:05
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă