Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Prințul infractor Paul al României a fugit în Italia

Valentina Popescu, 29 decembrie 2020, Ora 18:31

  • print
  • |
printul-infractor-paul-al-romaniei-a-fugit-in-italia-48384-1.jpg BREAKING NEWS

Prinţul Paul al României, dat oficial în urmărire internaţională, nu s-ar mai afla în Portugalia, ci ar fi fugit într-o altă ţară.

De negăsit după ce a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare pentru cumpărare de influenţă şi complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice în dosarul Ferma Băneasa, prinţul Paul ar fi fugit acum în Italia.

El ar fi plecat din România cu două săptămâni înainte ca instanţa să dea pronunţarea şi nici soţia sa, Lia, se pare că nu ştie nimic de el.

 

EDITORIAL

Dinspre TVR vine miros de friptură. Nările pițifelnicilor freamătă deja!

Dinspre TVR vine miros de friptură. Nările pițifelnicilor freamătă deja!

Programul de Revelion al TVR a stîrnit mare zarvă într-o anume parte a presei și a politicii. Deputatul Iulian Bulai, din al cărui CV am înțeles că și-a petrecut viața trecînd dintr-o țară între-alta, în funcție de misiuni, a cerut plecarea Doinei Gradea, pe motiv că scheciurile lui Mugur Mihă ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

06:09
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă