Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Primarul pistolar. Amenință angajații că îi împușcă în cap

Claudia Ioana, 14 septembrie 2020, Ora 11:39

  • print
  • |
primarul-pistolar-ameninta-angajatii-ca-ii-impu-ca-in-cap-48233-1.jpeg BREAKING NEWS

Marian Pătuleanu, primarul PSD al comunei Singureni din Județul Giurgiu, a intrat în sediul primăriei cu pistolul, ameninţând angajaţii că-i împuşcă în cap. 

Incidentul a avut loc anul trecut, după ce primarul a revenit dintr-o vizită din Germania.
Supărat că, o discuţie care a avut-o cu o angajată a primăriei (Lili), a ajuns la soţia sa (Irina), primarul Maybach a recurs la ameninţări, scrie Ora de Giurgiu.

„Eu doar atât vă spun: cine a atentat la familia mea, astă (moment în care primarul Pătuleanu scoate pistolul), astă.. uitaţi-l aici.., credeţi-mă şi mă jur pe fetele mele… îl împuşc direct în cap. Să se audă în toată România. De ce interesează pe voi de mine? Nu vă înţeleg. Ce treabă am eu cu voi? (…)

A recunoscut mama. Eu m-am dus să o împuşc pe MAMA! Acum, eu m-am dus la ea să o împuşc. Pe MAMA! Că e băgate paraziţii din primărie. (…) Am spus aşa: cine a atentat la familia mea, îl împuşc direct în cap. Toată viaţa lui va avea de suferit din cauza mea. (…) Cine se crede vinovat de aici, să plece că-l împuşc, îl împuşc domnule contabil!” se poate auzi pe înregistrare.

Singurul primar posesor de Maybach din Județul Giurgiu nu este la singura ispravă de acest gen. Se pare că amenințările fac parte de arsenalul zilnic al primarului.

În primăvară, Poliția l-a surprins circulând cu viteză peste limita regulamentară pe Marian Pătuleanu. La vederea telefonului mobil care îl filma, Pătuleanu a devenit irascibil și i-a amenințat pe polițiști că va vorbi cu superiorii lor, ajungând inclusiv să amintească numele ministrului de interne, Marcel Vela.

 

EDITORIAL

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mare blestem pe Capitala României! Și-l trage din istorie și de la toți nenorociții de care s-a lăsat încălecată. Să nu uităm că în vreme ce alte orașe înfloreau puteri, arte și civilizații, aici un vodă nebun se distra în sania trasă de reni, iar ceilalți se pregăteau să-i toarne și să-i decapiteze pe r ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:02
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă