Stanga
Dreapta

Preotului Eugen din Curcani i s-a sculat cocoşul din sutană, în faţa unei fetiţe de 14 ani

Claudia Ioana, 10 mai 2021, Ora 13:57

  • print
  • |
preotului-eugen-din-curcani-i-s-a-sculat-cocosul-din-sutana-in-fata-unei-fetite-de-14-ani-48556-1.jpg

 

Preotul Cătălin Ștefan Eugen, de la Biserica din localitatea Curcani, este cercetat pentru corupere sexuală a minorilor, după ce s-a „spovedit” unei fete de 14 ani că este îndrăgostit de ea. Practic, i-a făcut avansuri unei minore.

Avansuri unei minore

În urmă cu două săptămâni, o fată de 14 ani s-a dus la biserica din localitatea Curcani pentru a se spovedi. După ce a primit sfânta taină a Spovedanie, preotul Cătălin Ștefan Eugen a refuzat să o împărtășească, dar nu înainte de a-i spune că trebuie să revină ulterior la biserică.

Mătușa fetei susține că fata i-a povestit mamei sale despre avansurile făcute de preot. Dar nu a fost crezută. Mai mult, femeia și-a bătut propria fiică pentru că nu credea că un preot ar face asemenea lucruri.

Pentru a-i demonstra mamei sale că nu minte și că a fost mustrată nevinovată, pe 1 mai 2021, în Sâmbată Paștelui, fata s-a dus la biserica preotului Cătălin Ștefan Eugen pentru a primi sfânta împărtășanie. Dar, în sfânta Biserică, preotul Cătălin Ștefan Eugen a ajuns să se spovedească în fața fetei. Întreaga discuție a fost înregistrată de aceasta cu telefonul mobil.

După ce a obținut „spovedania” preotului, fata i-a prezentat înregistrarea mamei sale. Femeia înmărmurită de cele auzite a sunat imediat la Serviciul de Urgență 112. La cinci zile de la plângerea făcută, Inspectoratul de Poliție Călărași, condus de comisarul șef Ionuț Emil Nițu, a decis să înceapă cercetările pentru infracțiunea de „corupere sexuală a minorului”.

Preotul  Eugen din Curcani: Bine, tu ești copil, dar... na”

Redăm integral „spovedania” preotului Cătălin Ștefan Eugen făcută în fața fetei de doar 14 ani. Din discuții rezultă că preotul i-a mai spus fetei în urmă cu aproximativ trei ani, pe când fata avea doar 11 ani, că este amorezat de ea.

Preot: Eu știu că ție îți place de mine și mie îmi place de tine, da? Adică e o dragoste așa... Nu știu cum să-ți zic... O dragoste mai din priviri! Acum doi ani sau acum trei ani, când ți-am zis că-mi place de tine, ne-am tot privit așa prin biserică și mi-am auzit vorbe că, uite, părintele se uită la fata lui... Poate ai auzit și tu!

Copilă: Am auzit, da!

Preot: Bine, tu ești copil, dar... na. Și-am zis așa, să nu mai mă uit la tine. Dar... totuși. Parcă mă face să mă uit. Nu știu... ochii... Și... acum, ultima oară, te-am întrebat prea dur așa, adică. Poate voiai să zici ceva și nu ai zis.

Copilă: A, nu!

Preot: Ba da!

Copilă: Nu!

Preot: Ba da, voiai să zici ceva.

Copilă: Nu voiam!

Preot: Sigur?

Copilă: Sigur!

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:58
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară