Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Precauți nu ,Proști DA. Toxicitate liberală. Cum este încălcată Starea de Alertă

Bogdan Ionescu, 15 iunie 2020, Ora 16:40

  • print
  • |
precauti-nu-pro-ti-da-toxicitate-liberala-cum-este-incalcata-starea-de-alerta-48115-1.jpg BREAKING NEWS

 

 

Sub privirile aprobatoare ale unui secretar de stat din Ministerul Sănătății și ale altor doi membri ai Guvernului Orban liberalii au pus în pericol viața a mii de copii, părinți și bunici oferindu-le baloane umflate cu gura în plină epidemie de coronavirus

Duminică într-un parc din Sectorul 1, un grup de liberali impărțeau copiilor baloane umflate cu gura, ignorând orice normă sanitară și a bunului simț. Campanie electorală călcând pe cadavre.

Acum câteva zile, chiar președintele României, Klaus Werner Iohannis, într-un mesaj a transmis cel mai probabil liderilor PNL, referitor la epidemia de Covid – 19 a spus că există două tipuri de reacții: „Fie ești precaut, fie ești prost!”

S-a văzut deja, după celebra fotografie din biroul premierului Ludovic Orban, că guvernul liberal nu are miniștri precauți!
Acum, potrivit proverbului românesc ,,Capra sare masa, iada sare casa”, cei din eșalonul doi al Executivului au arătat că lor nu le lipsește doar precauția, ci și responsabilitatea, fiind autorii unor gesturi de-a dreptul criminale, care au pus în pericol sute, mii de copii i bunici!
Astăzi, un grup de liberali bucureșteni a desfăș ț urat o ac iune de propagandă politică în parcurile din Sectorul 1 împărțind copiilor baloane galbene (culoarea partidului!) și încercând să convingă părinții și bunicii prezenți cu micuții în parcuri de binefacerile guvernării PNL.

 

La eveniment au participat i trei oficiali de rang înalt, vedete ale noului val al liberalismului: Sebastian Burduja, secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice, Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătătății și Dragoș Preda, secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Sub coordonarea lor, un grup masivi de liberali le-a împărțit mii de baloane ,,marca PNL” tuturor copiilor cu care s-au intersectat.

Un gest frumos ar spune, cel mai probabil, premierul Ludovic Orban, la acea oră cu siguranță ușor gustat, de pe la vreo terasă din Centrul Vechi, potrivit obiceiurilor sale la care nu renunță nici cât conduce Guvernul României!

Într-una dintre fotografiile prezentate cu mândrie pe site-ul PNL Sectorul 1 (fudulia…) se vede cum unul dintre liberali umflă baloanele cu gura! După care, evident, le împarte copiilor! Ceva mai grav, mai iresponsabil, un gest mai periculos i prostesc nu ar fi ș putut fi comis, în plină Stare de Alertă!

Sunt sute, poate mii de copii care au fost expuși unei potențiale îmbolnăviri cu Covid 19! Sunt sute, poate mii de bunici pentru care contaminarea cu acest coronavirus ar putea fi mortală. Ei sunt categoria de risc cea mai vulnerabilă!

Evident că niciunui liberal nu i-a păsat de acest lucru. Ei erau ocupați să-și facă, încălcând prevederile stării de alertă, campanie electorală!
Totul este cu atât mai grav cu cât s-a întâmplat în prezența medicului Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății! Care medic nu s-a arătat contrariat, indignat și deranjat de faptul că liberalii umblau în ditamai cetele de zeci de persoane, deși legea adoptată la solicitarea Guvernului PNL interzic grupurile mai mari de 3 persoane dacă nu locuiesc împreună!

În timp ce românii au fost i sunt în continuare cocoșati cu amenzi de jandarmerie la ordinul miniștrilor PNL, liberalii încalcă veseli și cu o aroganță vecină cu nesimțirea, toate normele pe care nouă ne pretind imperativ să le respectăm!

Se impune, daca legea este pentru toți, reacția imediată a organelor abilitate ale statului care să deschidă dosare penale pe numele tuturor celor implicați

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

23:13
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară