Stanga
Dreapta

Petarda urlatoare de pe videochat Oana Lovin a agresat-o pe doctorita Andreea Moldovan „Esti o incompetenta si o dobitoaca, fa nenorocito!”

Laurentiu Ion, 20 aprilie 2021, Ora 16:41

  • print
  • |
petarda-urlatoare-de-pe-videochat-oana-lovin-a-agresat-o-pe-doctorita-andreea-moldovan-esti-o-incompetenta-si-o-dobitoaca-fa-nenorocito-48535-1.png

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Andreea Moldovan a fost agresata de masturbatoarea sefa  Oana Lovin si Codruta Cerva. Cele doua sunt de zeci de minute la intrarea in minister, unde ii injura pe cei care intra in cladire. Ele au aruncat si cu resturi de ciolane pe scarile ministerului.

00:07 / 02:05

„Esti o incompetenta si o dobitoaca, fa nenorocito! Cum iti permiti tu sa dai un ordin ilegal, neterminata lumii!”, a zbierat  Oana Lovin, in momentul in care a aparut Andreea Moldovan.

„Uitati-va la fatalaul de Voiculescu, nici de prasila nu este bun”, a mai strigat Lovin.

Petarda  i-a jignit si pe functionarii care veneau la munca: „Criminalii vin la munca cu intarziere”.

Cele doua au fost incurajate sa se manifeste de prezenta echipelor de la Antena 3, Romania TV si B1 TV, care le-au intervievat.

 Cine este Andreea Moldovan

În funcția de director medical al Spitalului de Boli Infecțioase din Brașov, Andreea Moldovan a fost unul dintre medicii aflați în prima linie, încă de la începutul pandemiei. Ea a luptat alături de colegii ei cu un număr ridicat de cazuri de COVID-19, persoane internate în municipiul reședință de județ.

Cine este și ce experiență are primul secretar desemnat în Ministerul Sănătății

Andreea Moldovan a revenit în România în urmă cu aproximativ 10 ani, după un stagiu de 3 ani petrecut în Elveția. La întoarcerea în țară a lucrat într-un spital privat din Brașov, acolo unde a primit și premiul pentru igiena intraspitalicească, acordat de Organizația Mondială a Sănătății. În 2019, ea a fost decorată de președintele Klaus Iohannis.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

19:24
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară