Stanga
Dreapta

Exclusiv: Paul Stanescu explică, ironic, de ce a ajutat la vot Opoziția: Din greșeală, pur și simplu am greșit!

Laurentiu Ion, 2 octombrie 2019, Ora 20:03

  • print
  • |
paul-stanescu-explica-ironic-de-ce-a-ajutat-la-vot-opozitia-din-gre-eala-pur-i-simplu-am-gre-it-47595-1.png Exclusiv

Senatorul Paul Stănescu, președintele PSD Olt, cel mai vocal opozant al Vioricăi Dăncilă în interiorul partidului, a declarat, după votul în plenul Parlamentului prin care Opoziția a obținut ca dezbaterea pe moțiunea de cenzură să aibă loc joia viitoare, că a pus umărul la victoria partidelor de opoziție ”din greșeală”. 

Paul Stănescu, împreună cu alți doi senatori ai PSD, nu au votat deloc în momentul în care PSD a pierdut în plenul reunit al Parlamentului, la un scor strâns, calendarul stabilit pentru moțiunea de cenzură. PSD a avut 181 de voturi, în timp ce Opoziția a întrunit 194. 

”Nu mi-am dat seama și am votat prezent nu am votat pentru, din greșeală, pur si simplu am greșit, eu cu Radu, liderul de grup și cu domnul Arcaș”, a explicat Stănescu, ironic, pe holurile Parlamentului. 

După ședința victorioasă pentru Opoziție, Stănescu a fost văzut dând mâna cu președintele PNL, Ludovic Orban. Întrebat de ce a făcut acest gest, Stănescu a explicat, la fel de ironic: ”Eu dau mâna cu toată lumea, și cu dumneavoastră dacă doriți”

Acesta a spus însă că nu va vota pentru moțiunea de cenzură: ”Ei, cum să votez!”

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

19:24
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară