Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Șoșoacă nu poartă mască dar se înarmează!

Gheorghe George, 18 ianuarie 2021, Ora 09:45

  • print
  • |
o-oaca-nu-poarta-masca-dar-se-inarmeaza-1.jpg BREAKING NEWS

Senatoarea  Diana Iovanovici-Șoșoacă anuntă că  începând de luni, va face diligențele pentru a obține permis de port-armă! În prelungita ei campanie de auto-victimizare, senatoarea AUR spune că se află în pericol, pentru că „forțe ale răului” vor s-o „elimine” sau s-o „reducă la tăcere”.

De curând, senatoarea Șoșoacă spunea că se teme să nu fie infectată cu Covid și internată cu forța în spital. Mai grav, ea a pomenit pericole și mai mari: ar putea fi otrăvită cu flori frumos mirositoare sau cu pâine bine rumenită!

Paranoia și autovictimizare!

Permis de port-armă, pentru autoapărare

·         „De mâine voi face cerere pentru permis de port-armă. Trebuie să mă apere și pe mine cineva! Dacă am armă, mă apăr singură.”

·         „Am luat deja unele măsuri să mă apăr de pericole, dar nu pot să le spun. Ca să fie eficiente, nu trebuie să le știe toată lumea.”

·         „S-ar putea să mă trezesc în casă sau în mașină cu cine știe ce persoane, de aceea trebuie să-mi iau permis de port-armă.”

·         „Probabil că eu sunt pe lista neagră, la fel cum a fost și Bogdan Stanoevici, și uite că nu mai e printre noi… Și Codruța Cerva e pe lista neagră, dacă au ajuns s-o fileze cu o mașină de Sibiu.”

·         „Anul trecut am fost filată, toate mișcările mele au fost supravegheate. Mașini care mă urmăreau peste tot. Mă așteptau în fața blocului și mergeau cu mine peste tot. Sunt câteva luni de-atunci, dar eu sunt sigură că sunt filată și acum, mai ales că am ajuns senatoare și nu mă potolesc. Probabil să nu mai sunt la vedere, dar eu îi simt că mă filează permanent.”

 Șoșoacă si aberatiile care le scoate pe gură

Flori otrăvite, cozonac otrăvit, infectare cu Covid…

·         „Mi s-a spus să nu mai miros florile pe care le primesc. Că sunt  multe «persoane non grata» din străinătate care au primit buchete de flori pe care erau puse niște substanțe care i-au îmbolnăvit grav… sau care și mai grav… Eu nu sunt paranoică, dar mi s-a întâmplat de două ori să fiu în prag de a fi internată în acea perioadă, cu niște simptome ce păreau a fi de otrăvire. Nu am fost la spital, am vorbit cu medicii mei și au venit acasă și mi-au făcut tratamente.”

·         „Chiar mi-a spus un prieten medic ca, atunci când mă liniștesc, să mă duc să-mi facă niște analize pentru metale grele.”

·         „Am primit în toamnă o pâine frământată frumos de niște călugărițe, arăta și mirosea ceva ce nu-ți poți închipui, și una dintre ele mi-a spus ca să nu cred că sunt otrăvită, o să mănânce ea un pic din pâine. Am spus că nu e nevoie, că eram convinsă că-mi vor binele, dar am tresărit, pentru că mi-am adus aminte de ce îmi spuseseră anumite persoane cu puțin timp înainte.”

·         „Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid, pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament. Cinci persoane, din cinci direcții diferite, mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregătește infectarea mea și a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS-CoV-2, dar nu va fi SARS-CoV-2.”

·         „Vă spun un lucru: dacă mi se va întampla ceva sau dacă familia mea va fi internată în spital, probabil cu forța, pentru că eu în spital nu mă voi interna și nici nu accept, nici copiii mei și nici soțul meu și nimeni din familia mea să nu fie internat! Deci, dacă vreodată auziți că aș fi internată în spital sau că aș avea Covid, să nu credeți așa ceva! Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid, pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament. Lor le trebuie un exemplu pentru cei care au militat împotriva Covidului și a măsurilor. Dacă veți auzi că sunt internată în spital de Covid, este o minciună. Se pregătește internarea mea, nu știu cum, vor fi în stare de orice.”

 

EDITORIAL

   Nicușor Dan vrea suspendarea investițiilor timp de doi ani

Nicușor Dan vrea suspendarea investițiilor timp de doi ani

Liderul PSD București, Gabriela Firea, susține că actualul primar al Capitalei, Nicușor Dan, urmărește suspendarea investițiilor timp de 2 ani, ceea ce înseamnă că Bucureștiul va intra în colaps. ”Capitala intra in colaps! Investitiile publice si private vor fi suspendate timp de 2 ani! Asta vrea primarul dreptei unite i ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

21:08
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă