Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: O mizerie :Francezii au unda verde in Romania Klaus Iohannis a decorat-o pe ambasadoarea Franței la București cu Ordinul Naţional «Steaua României» în grad de Comandor

Gheorghe George, 29 septembrie 2020, Ora 19:47

  • print
  • |
o-mizerie-francezii-au-unda-verde-in-romania-klaus-iohannis-a-decorat-o-pe-ambasadoarea-frantei-la-bucure-ti-cu-ordinul-national-steaua-romaniei-in-grad-de-comandor-48255-1.jpg BREAKING NEWS

Preşedintele Klaus Iohannis a decorat-o marţi pe ambasadoarea Franţei la Bucureşti Michèle Ramis cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Comandor , pentru „contribuţia excepţională avută la dezvoltarea relaţiilor politico-diplomatice, precum şi la încurajarea schimburilor culturale şi economice dintre România şi Republica Franceză”, transmite Administraţia Prezidenţială.

„În semn de înaltă apreciere pentru contribuţia excepţională avută la dezvoltarea relaţiilor politico-diplomatice, precum şi la încurajarea schimburilor culturale şi economice dintre România şi Republica Franceză, Preşedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Naţional «Steaua României» în grad de Comandor Excelenţei Sale doamna Michèle Ramis, ambasadoarea Republicii Franceze în România”, arată un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

Un decret din 18 septembrie pus pe site-ul www.legifrance.gouv.fr arată că viitoare ambasadoare a Franţei la Bucureşti este Laurence Auer.

Şeful statului a semnat şi decretul de decorare a profesorului universitar doctor Rennie Yotova, director al Biroului Regional pentru Europa Centrală şi de Est al Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei (OIF-BRECO), cu sediul la Bucureşti (mai 2017 – august 2020).

„În semn de înaltă apreciere şi recunoştinţă pentru activitatea de promovare a valorilor Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei (OIF) în România şi în regiune, contribuind la consolidarea rolului ţării noastre de centru al francofoniei în Europa Centrală şi de Est, Preşedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Comandor doamnei profesor universitar doctor Rennie Yotova, director al Biroului Regional pentru Europa Centrală şi de Est al Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei (OIF-BRECO), cu sediul la Bucureşti (mai 2017 – august 2020)”, conform sursei citate.

Preşedintele Iohannis a mai semnat următoarele decrete:

„În semn de înaltă apreciere pentru contribuţia excepţională avută la dezvoltarea şi aprofundarea relaţiilor pe multiple planuri dintre România şi Sfântul Scaun, pentru susţinerea dialogului interconfesional, Preşedintele Klaus Iohannis a conferit:

- Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Mare Ofiţer Monseniorului Edgar Peña Parra, Substitut pentru Afaceri Generale în cadrul Secretariatului de Stat al Sfântului Scaun, Arhiepiscop titular de Telepte.

- Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Ofiţer Monseniorului Paolo Borgia, Nunţiu Apostolic în Coasta de Fildeş, Arhiepiscop titular de Milazzo (fost asesor pentru Afaceri Generale ale Secretariatului de Stat al Sfântului Scaun); Monseniorului Joseph Murphy, Şef al Protocolului Secretariatului de Stat al Sfântului Scaun; Monseniorului Mirosław Stanisław Wachowski, Subsecretar pentru Raporturile cu Statele, Secretariatul de Stat al Sfântului Scaun.

- Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler Monseniorului Mauricio Rueda Beltz, Consilier de Nunţiatură clasa I, Secretariatul de Stat al Sfântului Scaun, Secţiunea Afaceri Generale; Monseniorului Ionuţ Paul Strejac, Consilier de Nunţiatură clasa I, Secretariatul de Stat al Sfântului Scaun, Secţiunea pentru Raporturile cu Statele”, mai arată comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:30
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară