Stanga
Dreapta

O femeie a murit sfâșiată de câini vagabonzi în București. ” Iubitori de animale” ar trebui trasi la răspundere pentru persoanele care cad victime câinilor vagabonzi.

Valentina Popescu, 10 februarie 2023, Ora 14:02

  • print
  • |
o-femeie-a-murit-sfa-iata-de-caini-vagabonzi-in-bucure-ti-iubitori-de-animale-ar-trebui-trasi-la-raspundere-pentru-persoanele-care-cad-victime-cainilor-vagabonzi-51449-1.png Video O femeie a murit sfâșiată de câini vagabonzi în București.    ” Iubitori de animale” ar trebui trasi la răspundere pentru persoanele care cad victime câinilor vagabonzi.

 

 ” Iubitori de animale” ar trebui trasi la răspundere pentru persoanele care cad victime câinilor vagabonzi.

 

Un simplu exemplu pe langă multe altele:

COMUNICAT SAVE THE DOGS

După patru ani de încetare a capturilor, vineri, 14 octombrie 2022, ne-am trezit cu hingherii din nou în oraș. În Cernavodă, România, este în curs o campanie continuă a administrației municipale pentru capturarea și eliminarea câinilor vagabonzi.  Noi, cei de la Save The Dogs, ne-am implicat imediat și, în mijlocul multor dificultăți, am reușit să salvăm peste 20 de câini.  

Pentru a-i găzdui, a trebuit să găsim spații de cazare temporare pentru primele zile, deoarece centrul era deja la capacitate maximă. Așa cum este practica noastră, fiecare câine a fost supus unei evaluări medicale și comportamentale în zilele următoare, ceea ce a fost esențial pentru a evalua progresul fiecăruia în cadrul adăpostului nostru. Datorită donațiilor primite de la susținătorii noștri, 17 câini și o mamă împreună cu cei 8 căței ai săi au fost salvați de la o moarte sigură și vor beneficia de îngrijirea și afecțiunea personalului nostru.  

 

Adriana Susma, director  a declarat: „Știam că administrația orașului plănuia o razie de capturare a câinilor vagabonzi din oraș. Am avut o întâlnire în săptămânile precedente și am sperat într-o încetinire a procesului. Când am primit vestea începerii raidurilor, au urmat ore de panică în încercarea de a captura un număr cât mai mare de câini vagabonzi. Căci soarta animalelor capturate este suprimarea, la câteva zile după capturare. În ciuda apelului lansat de Save the Dogs și de alte 17 asociații locale, administrația municipală din Cernavodă se încăpățânează să nu înțeleagă că sacrificarea câinilor nu rezolvă nimic: dă doar senzația, pentru câteva luni, că numărul câinilor vagabonzi a scăzut.”

Noi, cei de la Save the Dogs, acționăm pe mai multe fronturi pentru a încerca să oprim aceste acțiuni dăunătoare, lipsite de sustenabilitate și etică. În ciuda reticenței administrației municipale, nu ne vom opri!

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:55
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară