Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Nicușor Dan scumpește și călătoria cu transportul în comun

Laurentiu Ion, 23 iulie 2021, Ora 13:58

  • print
  • |
nicu-or-dan-scumpe-te-i-calatoria-cu-transportul-in-comun-48839-1.jpeg BREAKING NEWS

 

Tariful de călătorie pe transportul public în Bucureşti nu a mai fost majorat din anul 2008, timp în care s-au petrecut lucruri în România şi în economia românească. Trebuie spus că acest tarif nu mai exista nicăieri, în niciun oraş din România, deci suntem, cu tariful pe care îl avem acum, suntem undeva la media puţin superioară a tarifelor din România. Călătoria reală pe care noi şi călătorii împreună o plătim costă între 8 şi 9 lei din care acum bucureştenii o să plătească 3, dar oferim nişte abonamente care nu existau înainte, de exemplu, abonamentul anual, abonamentul anual cumulat transportul public şi metrou înseamnă 1.200 de lei, asta înseamnă 100 de lei pe lună, în condiţiile în care vechile abonamente STB – 50 de lei, Metrorex – 70 de lei erau mai scumpe”, a afirmat Nicuşor Dan.

De la 1 august, un bilet pentru transportul în comun de suprafață va costa 3 lei, față de 1,30, cât este în prezent. Un bilet comun STB / Metrorex va costa 5 lei.

El a reamintit că a fost semnat un contract cu compania “Astra” pentru achiziția de tramvaie. “Conform contractului, primul tramvai o să vină la 15 luni de la semnare, deci anul viitor pe vremea asta o să avem primul tramvai nou în Bucureşti”, a precizat primarul general.

 

EDITORIAL

ADEVĂRUL CARE SUPĂRĂ

ADEVĂRUL CARE SUPĂRĂ

Ceea ce s-a întâmplat în parlament cu ocazia citirii moțiunii nu mă surprinde. "Lupta se dă la baionetă", s-a mai întâmplat și în alte parlamente din țări cu ”civilizație politică” asemănătoare. Nu m-au surprins nici cuvintele auzite în plen, gen ”banditule”, ”mafiot ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

19:07
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă