Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Misterul “GAINEI GALICE” Clotilde Armand

Laurentiu Ion, 14 iunie 2021, Ora 14:14

  • print
  • |
misterul-gainei-galice-clotilde-armand-48586-1.png BREAKING NEWS

Cunoscut cândva drept “Capitala Capitalei”, Sectorul 1 se află sub influență franceză. O influență administrativă, în sensul în care Primarul ales (dar contestat!) este” Bebelușa albă” Clotilde Armand. O figură de politician atipic pentru București, dar și pentru spațiul politic. Atipic deoarece șarmul stâlcirii limbii române pare să facă toți… banii! “Franțuzoaica de la 1” și-a stabilit multe ținte. Însă, transformarea străzilor Sectorului 1 în adevărate focare de infecție pare că nu a fost menționată. Nici de ea și nici de USR PLUS. Probabil că este un fel de surpriză neplăcută și urât mirositoare. Sau, poate, vrea să îi pedepsească pe cetățenii sectorului? Ori are ceva interese care, pentru moment, ne scapă. Interese pe relația cu prestatorul de servicii de salubritate. Da, Romprest. Care este prezent în Sectorul 1 de mulți ani.

Singura schimbare în Sectorul 1 este apariția lui Clotilde. Cocoțarea franțuzoaicei pe fotoliul de primar a însemnat și un lung șir de dispute. Cu angajații primăriei, cu firmele prestatoare de servicii. Cu toată lumea. Probabil că există anumite interese. Mai puțin transparente. Însă, pe subiectul Romprest lucrurile miros. Dar, rău de tot.

00:32 / 00:36

Dacă admitem faptul că există o problemă comercială (clauze contractuale, facturi etc.) între Primărie și Romprest, atunci soluția este în justiție. Însă, în afara unui joc mediatic, Clotilde Armand nu prea face mutări. Poate că justiția este… facultativă. Sau consultativă. Sau poate că există o “frică” puternică în a se adresa justiției? Cine știe? Fiecare cu propriile… frici.

Însă, ce vină au cetățenii Sectorului 1 să privească acest focar  urât mirositor?
Ce vină au cetățenii Sectorului 1 să fie înconjurați de gunoaie?
De ce ar trebui o firmă să accepte altceva decât scrie în contract? Care este oare miza acestui război?

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:35
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară