Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Ministrul Energiei „fuge” de explicațiile datorate Parlamentului. Cum motivează acesta absența

Gabriela Mihai, 15 septembrie 2021, Ora 12:13

  • print
  • |
ministrul-energiei-fuge-de-explicatiile-datorate-parlamentului-cum-motiveaza-acesta-absenta-49306-1.png BREAKING NEWS

 

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a transmis miercuri Camerei Deputaţilor că nu poate ajunge la "Ora Guvernului", întrucât, în acelaşi timp, are întâlniri referitoare la ordonanţa privind compensarea facturilor, au anunţat reprezentanţii ministerului de resort. De menționat este faptul că participarea este obligatorie potrivit Constituției: „Membrii Guvernului au acces la lucrările Parlamentului. Dacă li se solicită prezenţa, participarea lor este obligatorie.”

 

Pe tema compensării facturilor se va discuta şi în şedinţa de Guvern de miercuri.
Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a decis să îl invite pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, pentru miercuri, la ora 12:00, la "Ora Guvernului", la o dezbatere pe tema facturilor la energie.

Solicitarea a fost făcută de grupul minorităţilor naţionale de la Camera Deputaţilor.

Potrivit documentului depus de grupul minorităţilor la Biroul permanent, tema dezbaterilor este reprezentată de "situaţia creşterii explozive a facturilor la energie".

 

EDITORIAL

Feciorelnicul, Codrin Ștefănescu îl consolează pe Dragnea, după desparțirea de „nepoțica” Irina

Feciorelnicul, Codrin Ștefănescu îl consolează pe Dragnea, după desparțirea de „nepoțica” Irina

  Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de tovărășica sa de viață, Irina Tănase, anunță presa tabloidă. Fostul lider al PSD ar fi plecat de acasă și ar fi trimis un SMS de adio. Totuși, nu e clar dacă despărțirea e temporară sau definitivă. Cel care și-ar fi băgat coada între cei doi ar fi Codrin Ștefănescu, lacheul favorit al lui Dr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:20
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă