Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Materiarile cu imagini incredibile in stick-urile din casa lui Gheorghe Dinca.Orgiile ,criminalului

Gheorghe George, 12 august 2019, Ora 21:11

  • print
  • |
materiarile-cu-imagini-incredibile-in-stick-urile-din-casa-lui-gheorghe-dinca-orgiile-criminalului-47435-1.jpg BREAKING NEWS

Descoperire teribila in cazul crimelor din Caracal, in care Gheorghe Dinca este principalul suspect: ce s-a gasit pe stick-urile stranse din casa.

Anchetatorii au analizat continutul unor stick-uri gasite la casa acestuia si, potrivit primelor informatii, acestea ar fi pline cu materiale pornografice.

Continutul stick-urilor, dar si mai multe marturii stranse in cadrul anchetei, duc la ideea ca Gheorghe Dinca ar fi un obsedat sexual.

Spre exemplu, sunt informatii potrivit carora Dinca ar fi fost surprins in urma cu mai multi ani in timp ce pipaia fetita unei rude.

El a avut un comportament misogin inclusiv cu persoanele de sex feminin implicate in investigatie.

Nu in ultimul rand, chiar sotia lui le-a relatat cu amanunte anchetatorilor comportamentul abuziv al barbatului si bataile pe care le-a incasat cu ani in urma.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

17:25
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară