Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Manipulatorul Negrilă Candidatul PPUSL la Primăria sectorului 4, consilierul Vasile Negrilă ameninţă şi agresează angajaţii primăriei şi poliţiştii locali!

Claudiu Constantin, 8 iulie 2020, Ora 20:04

  • print
  • |
manipulatorul-negrila-candidatul-ppusl-la-primaria-sectorului-4-consilierul-vasile-negrila-ameninta-si-agreseaza-angajatii-primariei-si-politistii-locali-48152-1.jpg BREAKING NEWS

Nici bine nu a început campania electorală şi unii candidaţi se şi văd primari. Un exemplu elocvent este consilierul local Vasile Negrilă, candidatul PPUSL la Primăria sectorului 4.

Negrilă nu trage un ‘’vânt’’ fără camera de filmat în spate

 

Consilierul Negrilă a dat startul campaniei electorale, mult prea devreme, cu atacuri murdare pe reţelele de socializare, la adresa actualului primar Daniel Băluţă, iar acţiunile aşa zise caritabile în faţa cetăţenilor sunt filmate şi regizate astfel încât el să pozeze în bunul samaritean, salvatorul sectorului. Asta nu ar fi o problemă fiindcă aşa vede el campania electorală. Problema este scopul, interesele şi felul în care candidatul PPUSL foloseşte reporterii şi camerele de televiziune ale Antenei, puse la dispoziţie de Voiculescu (strict pentru promovare în această campanie) în scopuri personale. Surse din anturajul consilierului Negrilă susţin că acesta ameninţă cu televiziunea pe acei angajaţi ai primăriei care se opun să-i rezolve anumite interese pentru afaceriştii ‘’sponsori’’ din sector.

Negrilă ‘’mafiot imobiliar’’

O anchetă jurnalistică publicată anul trecut în ziarul ‘’Cetăţeanul” dezvăluie modul în care ‘’băieţii deştepţi’’ au pus mâna pe mai multe imobile din zona Big Berceni şi le-au ocupat ani la rând fără să deţină vreun act de proprietate asupra respectivelor spaţii comerciale.

Cum s-a putut aşa ceva? Cum se face că nimeni nu a ‘’mirosit’’ intenţiile dubioase ale aşa zişilor afacerişti? Ei bine, răspunsul îl oferă tot publicaţia menţionată mai sus. Aceştia ar fi avut susţinerea consilierului ales în cadrul Consiliului Local Sector 4, Vasile Negrilă, personaj ce se recomandă deja că fiind viitorul primar al sectorului 4.

Despre ce vorbim? Dreptate, corectitudine, umanist înfocat, salvatorul sectorului 4? Vrăjeală şi praf în ochii cetăţenilor de bună credinţă.

 

Poliţista locală a sectorului 4, agresată de dom’ consilier Negrilă.

‘’Fă, tu şti cine sunt eu? Sunt Vasile Negrilă şi când voi ajunge primar vei fi prima pe care o dau afară, nesimţito!’’

În luna noiembrie, candidatul PPUSL la primăria sectorului 4, Vasile Negrilă şi-a parcat autoturismul neregulamentar fiind sancţionat regulamentar de o poliţistă locală a sectorului 4. În momentul în care acesta a revenit şi a constatat că este amendat a răbufnit la adresa poliţistei locale.

‘’Fă, tu şti cine sunt eu? Sunt Vasile Negrilă şi când voi ajunge primar vei fi prima pe care o dau afară, nesimţito’’, discuţia continuând cu alte câteva injurii mai puţin ortodoxe la adresa fetei.

Pentru aceste fapte candidatul PPUSL la primăria sectorului 4, consilierul Negrilă a fost sancţionat de Comisia Juridică fiind exclus (potrivit noului cod de organizare şi funcţionare al Consiliului Local) temporar de la lucrările Consiliului Local al sectorului 4 şi ale comisiilor de specialitate, două şedinţe consecutive.

‘’Cristian Popescu Piedone mă susţine iar antenele lui Voiculescu le am la picioare’

În toate discuţiile purtate în cercurile închise cu afaceriştii din sector, consilierul Negrilă se laudă cu sprijinul fostului primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone şi cu antenele lui Voiculescu. Pentru a ne convinge că cele afirmate sunt reale reporterii ziarului ‘’ATAC’’ l-au contactat pe fostul primar Cristian Popescu Piedone pentru un punct de vedere.

Rep: Bună ziua, domnule primar.

Piedone: Bună ziua.

Rep: De la ziarul ATAC vă deranjăm.

Piedone: Domnule redactor, vreţi să-mi faceţi vreo farsă? Glumiţi? Chiar sunteţi de la ziarul ATAC?

Rep: Domnule primar, cu siguranţă suntem de la ziarul ATAC şi dorim să ne spuneţi punctul dumneavoastră de vedere cu privire la candidatul PPUSL la Primăria sectorului 4, Vasile Negrilă care afirmă că dumneavoastră îl susţineţi în campania electorală, iar domnul Voiculescu i-a pus televiziunile la picioare. Este adevărat?

Piedone: Domnul Vasile Negrilă este colegul meu de partid şi atât. Ce face în campanie, ce vorbeşte, cu cine se laudă, pe cine atacă este treaba lui personală. E major şi vaccinat. Eu atât vă spun. Nu am anunţat că susţin pe nimeni, momentan. Cum nici pe nimeni nu m-a susţinut nimeni când am trecut prin momentele grele din viaţa mea. Atunci au dispărut toţi ca potârnichiile. Multă lume încă îmi foloseşte numele şi anunţ pe această cale pe toţi că, dacă am dovezi clare ca aceşti oameni îmi folosesc numele fără acordul meu îi voi da în judecată. Eu vă spun clar. Eu mă susţin pe mine. Am auzit şi eu fel de fel de zvonuri, mă sună multă lume şi mă întreabă acelaşi lucru. Nu le-am crezut că nu am dovezi.

 Nu este nimic adevărat. Cât despre domnul profesor Dan Voiculescu pot să vă spun că nu mai are nici o treabă cu politica antenelor. Este doar fondatorul trustului INTACT. La fel cum este fondatorul doctrinei umaniste nefiind nici măcar preşedintele acestui partid (ca să nu mai spunem că este partidul lui Voiculescu). Şi cred cu tărie că nu ar fi permis niciodată ca cineva să-i folosească numele său să ameninţe cu postul fondat de domnia sa.

Rep: Şi totuşi, cu Negrilă? Se spune că-i copilul dumneavoastră?

Piedone: Domnule, nu înţelegi? Am doi copii, o fată şi un băiat, Ana şi Vlad, pe niciunul nu îl cheamă Vasile.

Rep: Şi totuşi pe cine susţineţi la primăria sectorului 4?

Piedone: Va veni ziua în care voi spune cu subiect şi predicat pe cine voi susţine la primăria capitalei şi la primăriile unde avem candidat propriu. Mă cunoaşteţi destul de bine încât să vă daţi seama că nu mă ascund după deget. La momentul potrivit veţi afla şi decizia mea. Vă mulţumesc.

Rep: Mulţumim şi noi.

Deci, încă o minciună a candidatului PPUSL, consilierul local Vasile Negrilă, de a manipula şi intoxica cetăţenii sectorului 4, în speranţa că va reuşi să câştige fotoliul de primar.

Vom reveni.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:44
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară