Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Mahalagioaica de la 1, Clotilde Armand: Taie, Nicușoare, căldura de la sediile PSD și PNL!

Valentina Popescu, 2 decembrie 2022, Ora 11:18

  • print
  • |
mahalagioaica-de-la-1-clotilde-armand-taie-nicu-oare-caldura-de-la-sediile-psd-i-pnl-51292-1.jpg BREAKING NEWS

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, aflată sub tirul acuzațiilor ANI, l-a îndemnat pe Nicușor Dan, edilul general, să taie căldura la sediile PNL și social-democraților!

 

 

Primarul Capitalei ar trebui să suspende livrarea energiei termice în toate sediile PSD PNL din București și în toate vilele lor de protocol obținute de la RAAPPS până când M. Ciolacu pricepe că nu te joci cu sănătatea cetățenilor din Capitală, a scris Clotilde Armnad pe pagina sa de Facebook.

 

Replica PSD nu s-a lăsat așteptată, venind tot pe Facebook.

„Mahalaua cu șobolani și populismul „bun”

Recent anchetata „edilă” a Sectorului 1, aflată în veșnic război cu toată lumea, inclusiv cu naivii care au votat-o, șochează din nou prin elucubrațiile și replicile discriminatorii.

Împărăteasă a gunoaielor și artizană a nimicului, Clotilde Armand îl îndeamnă pe Nicușor Dan – pe Facebook, desigur, că nici ei probabil că nu îi răspunde matematicianul la telefon – să taie căldura la sediile PNL și PSD.

Asta deși niciuna dintre cele două „lumini ale administrației locale” ale Bucureștiului nu ar fi ajuns în funcție fără sprijinul liberalilor.

Însă dacă nivelul redus de înțelegere a politicii îl putem trece cu vederea, afirmația privind preocuparea pentru sănătatea oamenilor nu poate veni de la cea care a transformat ceea ce era odinioară „Sectorul verde” într-un veritabil focar de infecție.

Doamna primar, în timp ce dumneavoastră sunteți ocupată să faceți mult zgomot să acoperiți acuzațiile grave care vi s-au adus de instituții ale statului, Marcel Ciolacu și specialiștii PSD în domeniu sunt singurii care caută și vin cu soluții viabile la criza energetică pe care USR-iștii au acutizat-o, fiindcă bucureștenilor, indiferent cu cine au votat sau în ce sector locuiesc, trebuie să li se asigure condiții de confort termic la prețuri decente, mai ales în perioada de iarnă care urmează să vină.

Clotilde, ai legătura!, a reacționat PSD.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:22
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară