Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Klaus Iohannis îi face PROŞTI pe românii care nu cred în virus

Marian Vasile, 11 iunie 2020, Ora 18:18

  • print
  • |
klaus-iohannis-ii-face-prosti-pe-romanii-care-nu-cred-in-virus-48099-1.jpg BREAKING NEWS

Preşedintele Klaus Iohannis  cu o aroganţă demnă  le spune românilor care  l-au votat că sunt nişte proşti dacă nu cred în virus şi nu sunt precauţi în faţa bolii!

Mai mult decât atât, Iohannis a depus o coroană de flori astăzi, 11 iunie, la Monumentul „Kilometrul Zero al democrației”, cu prilejul marcării a 30 de ani de la „Fenomenul Piața Universității” și Mineriada din 13-15 iunie 1990..

Iohannis probabil nu a mai putut aştepta până pe 13 şi a avut nevoie de o ocazie pentru a-i face proşti pe români şi a mai pune un pic de presiune pe opoziţie ca să-i voteze prelungirea stării de urgenţă!

Cine nu este prudent în faţa bolii, este prost!

Mesajul meu e același. Nu ne dorim acest lucru. Nu și-a dorit nimeni această epidemie. Sunt foarte mulțumit că am avut o guvernare liberală, că am putut să gestionăm această epidemie. Din păcate, nu s-a terminat. Am fi vrut să scăpăm mai repede de această epidemie. Încă este în comunitate virusul.

Este nevoie de prelungirea stării de alertă, pentru ca guvernul să poată lua măsuri. Eu nu îmi doresc să se prelungească starea de alertă cu actualele măsuri, ci una mai suplă, mai simplă. Nu ne gândim să ne întoarcem în timp, trebuie să fim prudenți. În faţa bolii ori suntem prudenţi ori suntem proşti. Nu putem să ne târguim pe voturi, e nevoie de o justă măsură, fac apel la parlamentari”, a spus Klaus Iohannis.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:20
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară