Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Jale mare în familia Tatoiu. Monicuţa a fost lăsată în chiloţi la Chicago.

Laurentiu Ion, 24 septembrie 2022, Ora 11:00

  • print
  • |
jale-mare-in-familia-tatoiu-monicuta-a-fost-lasata-in-chiloti-la-chicago-51093-1.jpg BREAKING NEWS

\Aflată în interes de serviciu în America, unde avea în program câteva întâlniri cu niște senatori pentru a se documenta  (numai ia stie in ce ), Monica Tatoiu s-a trezit pe aeroport fără bagajele în care avea toate hainele, precum și lenjeria intimă. În zadar a încercat să le recupereze, întrucât, potrivit propriilor sale declarati , nu a reușit să găsească pe nimeni care să o ajute.

Monica Tatoiu a rămas fără bagaje în America

După aproximativ o lună petrecută în Italia, Monica Tatoiu a plecat din nou peste hotare, de data aceasta în America, tot în interes de serviciu. Vedeta are în program câteva întâlniri importante, doar că la aeroport s-a trezit fără bagajul în care avea toate hainele.

Am ajuns la Chicago am călătorit la bussines, am niște întâlniri de lucru. Aici e jale. Mi s-au pierdut bagajele, am doar o pereche de chiloți și de pantaloni șifonați.

Nu ai unde să te duci să le recuperezi. Mi s-a dat un număr de la compania aeriană unde nu răspunde nimeni. L-am trezit pe bărbatu-miu, a sunat la un număr special din Indonezia.

Aici nu au oameni angajați. Trebuie să merg să-mi cumpăr chiloți. Și să văd ce haine îmi iau. Eu de obicei umblu foarte lejer îmbrăcată, dar acum îmi luasem haine pentru întâlniri cu domni senatori.

 

EDITORIAL

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Reprezentanții Asociației Partida Romilor Pro-Europa (APRPE) s-au deplasat în comuna Ciorăști, județul Vrancea, pentru a veni în ajutorul familiei Mocanu, ai cărei copii au fost luați în plasament de către autorități. Prim-vicepreședintele APRPE, Daniel Vasile, a preluat personal acest caz. “Este important să abord ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:51
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară