Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Iosif Nicoară, zis “Borsetă” şi-a udat bolidul de lux

Claudiu Constantin, 24 septembrie 2022, Ora 11:30

  • print
  • |
iosif-nicoara-zis-borseta-si-a-udat-bolidul-de-lux-51104-1.jpg BREAKING NEWS

La domnii de la PNL si pentru Iosif Nicoară, zis “Borsetă”, directorul de cabinet al preşedintelui CJ Timiş, Alin Nica, criza economică nu se simte.
Tocmai şi-a achiziţionat un bolid Tesla, de aproximativ 80.000 de euro. Nicoară este cel care l-a atras pe Nica în deja celebra “Afacere Dubai”. Coincidenţă mare, înainte ca bugetarul de succes să-şi cumpere maşina, în garajul CJ Timiş a fost instalată o staţie de încărcare electrică.

Surpriza mare, la CJ
 zilele trecute, când mai mulţi angajaţi ai Consiliului Judeţean au fost invitaţi la o felie de pizza şi un suc şi asta fiindcă “ofertantul” nu este cunoscut ca fiind cu mare dare de mână. Este vorba de Iosif Nicoară, cunoscut mai mult ca “Borsetă”, directorul de cabinet al preşedintelui Alin Nica.
Motivul micii sindrofii a fost “udarea” bolidului pe care “Borsetă” tocmai ce-l achiziţionase. Respectiv o maşină electrică Tesla Dual Motor, nou-nouţă, full option, evaluată de cei care au văzut-o la aproximativ 80.000 de euro.

Iosif Nicoară este cel care l-a atras pe Alin Nica în deja celebra 
“Afacere Dubai”, în care a mai fost implicat un individ dubios, Cristian Birlic, prieten al lui “Borsetă”

Nicoară este directorul de cabinet al lui Nica din octombrie 2021. El a fost şef al Biroului de combatere a infracţionalităţii transfrontaliere din cadrul Poliţiei de Frontieră Timiş, de unde s-a pensionat în 2019. Numele lui a apărut în dosarul şpăgilor din vămile din vestul ţării. În 2020, când a candidat la Consiliul Judeţean Timiş, pe lista PNL, afirma că este cosultant financiar.

Destul de bizar, deşi lucrează de doi ani în Consiliul Judeţean, Nicoară nu şi-a depus pînă acum nici o “Declaraţie de avere” pe site-ul instituţiei."

 

EDITORIAL

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Reprezentanții Asociației Partida Romilor Pro-Europa (APRPE) s-au deplasat în comuna Ciorăști, județul Vrancea, pentru a veni în ajutorul familiei Mocanu, ai cărei copii au fost luați în plasament de către autorități. Prim-vicepreședintele APRPE, Daniel Vasile, a preluat personal acest caz. “Este important să abord ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:29
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară