Stanga
Dreapta

Guriţa mare că s-a prăjit cărăbuşul.

ziarulatak.ro, 21 septembrie 2022, Ora 17:54

  • print
  • |
gurita-mare-ca-s-a-prajit-carabusul-51081-1.jpg

S-a propagat în draci ştirea că UE va obliga cetăţenii să mănânce gândaci. De la o banală recomandare UE, s-a tot rostogolit panica: băăă, ne bagă ăştia pe gât insecte, fugiţi că ne rămân lăcustele între dinţi şi murim!
Dacă faci parte din grupul de înţelepţi care a postat în ultima vreme mesajul ăsta, te înţeleg perfect, dar am o întrebare: cum de reuşeşti să te legi singur la şireturi? Ştii singur care e stângul şi care e dreptul sau suni un prieten? Reuşeşti să faci nod şi fundă fără să te uiţi pe Youtube? Ştii să intri pe Youtube?
Bine, sunt mai multe întrebări. Ba chiar mai am una: crezi cumva că ăia de la UE angajează de mâine un om special pentru tine, Gică din Berceni, să zicem, iar omul ăla te trezeşte la 7 şi urlă: gataaa, neaţaaa, guriţa mare că s-a prăjit cărăbuşul! Iar la prânz vine cu sufertaşul la muncă la tine: supiţa de omiduţeee cu găluşte de gândaci de bucătărie, o minune!
Cum te-ai gândit tu?
Mă rog… gândit. Ce prostii zic şi eu!

 

EDITORIAL

Totul Verde

Totul Verde

Încă un pic şi va fi gata .Totul Verde continuă lucrările la noul Parc Tudor Arghezi cu montarea gardului verde și turnarea tartanului pentru pista de alergare.

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:17
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară