Stanga
Dreapta

Gest sfidător! Diana Șoșoacă a părăsit camera de plen a Parlamentului, imediat după ce președintele ucrainean și-a început discursul: ”Suntem bătaia lui de joc!”

Gabriela M Bogdan, 5 aprilie 2022, Ora 11:47

  • print
  • |
gest-sfidator-diana-o-oaca-a-parasit-camera-de-plen-a-parlamentului-imediat-dupa-ce-pre-edintele-ucrainean-i-a-inceput-discursul-suntem-bataia-lui-de-joc-50487-1.jpg

 

Volodimir Zelenski, a susținut seara trecută, un discurs în Parlamentul României. Se pare că intervenţia președintelui Ucrainei nu a fost pe placul anumitor guvernanţi. Diana Șoșoacă a ieșit din sala de plen când acesta și-a început discursul.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a prezentat și imagini ale masacrului de la Bucha, acuzând Rusia de crime de război. În discursul său, Zelenski a mai spus că pe teritoriul Ucrainei se decide acum soarta Europei și a făcut apel la noi sancțiuni împotriva Rusiei.

Șoșoacă l-a sfidat pe Zelenski!

Senatoarea Diana Șoșoacă a ieșit din sala de plen a Parlamentului României în momentul în care președintele ucrainean Volodimir Zelenski vorbea în fața senatorilor și deputaților români. Ea acuză că este o înregistrare, nu un discurs în direct.

„S-au încălcat toate normele de drept internațional, pentru că nu vine nimeni ca să stai să te uiți la o înregistrare. Înregistrarea aceea este actul de trădare al acestor aleși față de poporul român și este lipsa de bun simț a Ucrainei cu granițele nedeclarate la ONU. Cum poate Marcel Ciolacu să spună… Slava… vecinilor? Nu pot să asist la așa ceva”, a spus Diana Șoșoacă.

De asemenea, liderul AUR, deputatul George Simion, a acuzat un „spectacol televizat în stil Hollywood”. Pe tot parcursul discursului, George Simion, comunica pe Facebook cu persoanele care îi urmăreau live-ul.

„Noi am pregătit niște steaguri ale României, iar cei de la USR au pregătit niște steaguri ale Ucrainei”, a adăugat Simion.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:34
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară