Stanga
Dreapta

Fiul senatoarei Diana Șoșoacă prins beat la volan

Claudiu Constantin, 24 septembrie 2022, Ora 10:55

  • print
  • |
fiul-senatoarei-diana-o-oaca-prins-beat-la-volan-51091-1.jpg

 

Fiul lui  Șoșoacă a fost prins beat la volan. Oamenii legii l-au urmărit și în cele din urmă l-au prins. Tânărul teribilist de numai 20 de ani a rămas fără permis. La testarea cu etilotestul, agenții au descoperit că acesta avea 0,23 mg alcoolemie alcool pur în aerul expirat. Tânărul s-a ales cu amendă de 1885 lei și permisul suspendat pe o perioadă de 4 luni. Interesant e că fiul senatoare nu e prima faptă de acest gen.

„În  dimineața zilei de 17 septembrie , în jurul orei 7:55, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN1, în zona intersecției cu DJ 101-Balotesti, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu a oprit.

Polițiștii rutieri au procedat la urmărirea autoturismului, iar după o distanță de aproximativ 300 m au reușit să-l oprească. Conducătorul autovehiculului, respectiv un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul drug test, rezultatul fiind negativ la consumul de substanțe psihoactive. În cauză, conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 1885 lei, iar ca sancțiune contravențională complementară, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce, pe o perioadă de 120 de zile”, arată un comunicat al Poliției citat de Digi 24.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

12:36
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară