Stanga
Dreapta

Exclusiv: www.ziarulatak.ro La vremuri noi, tot noi Zvorișteanu, șeful DSVA București un cotizat al PSD „reciclat” de PNL

Laurentiu Ion, 17 decembrie 2019, Ora 16:08

  • print
  • |
dsva-bucuresti-zvoristeanu-47759-1.jpg Exclusiv

Declarațiile sforăitoare ale liberalilor că odată veniți la putere în 48 de ore schimbă prefecțiii șefii din ministere, agentii, etc, s-au dovedeit a fi doar vorbe în vânt. S-a schimbat pe ici pe acolo, de ochii lumii, la „barosanii” transpartinici nu se umbă de loc.

Un exemplu concret de om bun în orice regim este directorul executiv al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) București, Ovidiu Zvorișteanu, nimeni altul decât finul „celebrei” Narcisa Mirică – Georgescu, prietena Elenei Udrea și Monica Bica. Aceeași care i-a vândut, din Miami Florida USA – unde domiciliază de ani buni, casa dintr-o zonă rezidențială a Bucureștiului, europarlamentarului liberal, „aprig luptător pentru bunăstarea nației”, Rareș Bogdan.

În luna noiembrie 2016 directorul executiv al DSVSA Bucureşti, Zvorişteanu Ovidiu, a fost acuzat braconaj, după i-a fost găsit  în maşină un mistreţ vânat fără autorizaţie. El a fost atunci reţinut pentru 24 de ore și s-a ales cu un dosar penal. Care, garție relațiilor sus puse s-a evaporat.

Deși este cunoscut ca un cotizant al PSD, susținând chiar și campaniile electorale ale partidului (vezi Monitorul Oficial), Zvorișteanu este bine protejat si din PNL. Un „greu” al liberalilor, vicepreședintele PNL, Dan Motreanu își petrece concediile, în țară, dar mai ales în străinătate, cu șeful DSVSA București. Zvorișteanu se laudă că organizează, cu gașca sa, vânători în Nigeria și alte și alte finețuri.

Și cum obrazul subțire cu cheltuială se ține, agenții economici (brutarii, carmangerii, depozite de frig, etc) sunt îngroziți de „tropăielile” inspectorilor trimiși în controale de Zvorișteanu. Un exemplu de brav inspector este Bejan Robert, suspendat actualmente, din pricina unui dosar penal pentru luare de mită. Dosar aflat în prezent la Curtea de Apel București.

Iată cum, la astfel de indivizi nu mai este vorba de nepotism, „fară penali” și alte și alte lozici atât de dragi noilor guvernanți. Reciclat e ca nou, competent și de un mare viitor liberal.

 

EDITORIAL

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Vineri, 29 mai 2020, seara, pe rețelele de socializare a fost postată o fotografie care arăta pe premierul României, Ludovic Orban, împreună cu alți miniștri, stînd la băute (whisky ) și pipat (trabucuri) în biroul său de la Victoria. Momentul fusese surprins luni, 25 mai 2020, la ora 15 și reflecta sărbătorirea zi ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

05:27
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă